Tarantinův Kill Bill je opět v čele žebříčku návštěvnosti kin

21. 10. 2003 10:10

— Mohlo by vás zajímat —

Fajn rádio si novým partnerstvím s Enterprise Esports otvírá dveře do gamingu

Fajn rádio z mediální skupiny Media Bohemia se v marketingu dlouhodobě zaměřuje na spolupráci s influencery a tiktokery z různých oblastí. Nyní prostřednictvím Enterprise Esports vstupuje do oblasti esportu a bude oslovovat milovníky gamingu.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.




Nový film Quentina Tarantina s názvem Kill Bill vidělo během druhého víkendu jeho distribuce v českých kinech přes 33 tisíc diváků, kteří v pokladnách nechali téměř čtyři miliony korun. Umístil se v čele návštěvnosti kin, když za sebou nechal americkou komedii Božský Bruce. Otázku, co by udělali, kdyby se na jeden týden mohli stát Bohem, v ní řeší populární komik Jim Carrey a krásná Jennifer Anistonová.


Podle informací Unie filmových distributorů skončil na třetím místě Ondříčkův snímek Jedna ruka netleská. Čtvrté jsou Želary Ondřeje Trojana, které očekávají čtvrtmiliontého diváka od premiéry začátkem září.


Z domácí tvorby se umístil celovečerní debut Vladimíra Morávka Nuda v Brně na čtrnáctém místě. Na kontě této komedie je už více než 130.000 diváků.


PRAHA – Návštěvnost kin podle UFD – týden od 9. října 2003


BRNO – Návštěvnost kin podle UFD – týden od 9. října 2003


MORAVA – Návštěvnost kin podle UFD – týden od 9. října 2003


ČR – Návštěvnost kin podle UFD – týden od 9. října 2003






Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Další zajímavé čtení