Czech On Line míří na domény

24. 9. 2003 18:09

Nezařazené

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Máme první fotky z Agentury roku. Podívejte se, jak jsme oslavili vítěze!

Letošní slavnostní předávání cen Agentury roku proběhlo v úterý 16. dubna v prostoru Václaváku 22. Bylo s námi u toho přes sto hostů a zábava byla ohromná. Přinášíme vám první část fotogalerie.

Reklama
SDG

Společnost Czech On Line (COL), dceřiná společnost Telekom Austria poskytující telekomunikační řešení a služby pro střední a velké firmy, podala u sdružení CZ.NIC žádost o získání statusu registrátora českých domén. Důvodem je registrace českých domén pro zákazníky a partnery COL. „Díky tomuto kroku budeme nakupovat domény za velkoobchodní ceny a to nám umožní snížit současné poplatky pro naše zákazníky. Koncové ceny oznámíme k datu, kdy žádost o získání statusu registrátora domén bude schválena,“ vysvětlil produktový manager COL Miloslav Diviš. Ohledně stanovení výše velkoobchodní ceny za domény se na půdě sdružení CZ.NIC údajně bouřlivě diskutuje.
Kromě nabídky registrace domén pro koncové zákazníky a partnery nabídne COL větším společnostem také možnost stát se subregistrátory a získat tak přístup přímo k elektronickému systému registrací za velmi výhodných podmínek.

-sch-

Redakce MAM

Další zajímavé čtení