Mediální rada o Nově, HBO2 a České televizi

26. 8. 2003 09:08

Nezařazené

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Když něco, tak Allegro, říká tržiště v mezinárodní kampani od DDB Warszawa

Nový mezinárodní komunikační koncept spouští online tržiště Allegro, reaguje na rostoucí poptávku po větší personalizaci.

Reklama
SDG

Rada pro rozhlasové a televizní vysílání bude na svém dnešním zasedání jednat o další stížnosti ministra kultury Pavla Dostála na televizi Nova. Členové rady budou také hovořit o průběhu řízení o udělení licence druhému kanálu stanice HBO.
Podle mluvčího rady Pavla Baráka budou mít body týkající se druhé stížnosti Dostála na Novu a licenčního řízení pro HBO2 spíše informativní charakter. Zřejmě proto není možné očekávat definitivní rozhodnutí rady. Oproti tomu řízení týkající se překročení časového limitu na vysílání reklamy Českou televizí se podle mluvčího chýlí k závěru. Barák nicméně nechtěl předjímat, zda a jak by rada mohla rozhodnout.
Dostál se obrátil na radu se stížností na Novu kvůli odvysílání neobjektivních informací. Podle Dostála komerční televize neobjektivně informovala o výsledku jednání rady o ministrově stížnosti na Novu, respektive na majitele vysílací licence televize CET 21.
Program třetího prázdninového jednání rady obsahuje desítky bodů, zasedání se proto může prodloužit i na středu.

-čtk-

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Bude i český sport bez odpadu?

Bude i český sport bez odpadu?

Ty největší sportovní kluby už podléhají povinnému nefinančnímu reportingu, za pár let se to bude týkat i těch menších. Český sport témata ESG zatím spíš míjel. To se ale začíná měnit.