SAP a IBM budou spolupracovat na dodávkách řešení

2. 7. 2003 15:07

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Bonami mění v nové kampani kartonový svět za osobité bydlení

Novou kampaň s historicky největší videoprodukcí spouští Bonami. Jejím hlavním motivem je kontrast mezi nudným „kartonovým“ světem a „osobitým bydlením“, které může být s Bonami dostupné a jednoduché. Kampaň vznikla ve spolupráci s YYY agency a reklamní a filmovou produkcí Nice!.

Reklama
SDG

Společnosti SAP AG a IBM oznámily rozšíření existující strategické aliance, na jehož základě bude IBM a jeho obchodní partneři globálně dodávat řešení SAP® pro malé a středně velké firmy při využití softwaru IBM Express, serverů IBM eServer a technologií IBM pro ukládání dat.

Podle smlouvy bude IBM celosvětově spolupracovat se zákazníky z řad malých a středně velkých firem a pomáhat jim s nasazením průmyslově specifických řešení mySAP™ All-in-One a řešení SAP® Business One. IBM a síť vybraných obchodních partnerů bude globálně nabízet řešení mySAP All-in-One. Společnosti už společně provádějí pilotní implementace produktů mySAP All-in-One v některých evropských zemích, Japonsku a Austrálii. Jedná se o úplná podniková řešení pro malé a středně velké firmy, která zahrnují nejlepší postupy pro dané odvětví, služby instalace a implementace projektu. Smlouva také počítá s rozšířenou podporou IBM pro SAP Business One formou získávání nových prodejců, technologické a marketingové podpory a dodávání produktu SAP Business One s dalšími službami IBM jako financováním a hardwarem.

Výzkum společností IBM a SAP naznačuje, že malé a středně velké firmy jsou připraveny investovat do systémů, které jim pomohou zvýšit účinnost klíčových obchodních procesů. Firmy v současné době hledají způsoby, jak dosáhnout pohotovějšího a flexibilnějšího provozu, aby dokázaly lépe sloužit zákazníkům, zvyšovat tržby, snižovat skladové zásoby a šetřit náklady na dodavatelské řetězce.

Společnost IBM a její divize Business Consulting Services vytvořila největší portfolio řešení mySAP All-in-One v odvětví s 27 vertikálními a horizontálními řešeními, která už jsou nabízena na vybraných trzích po celém světě. Díky smlouvě se společností SAP může nyní IBM společně se svými obchodními partnery tyto zkušenosti a portfolio využívat při nabídkách po celém světě. Vertikální řešení mySAP All-in-One zahrnují nejlepší postupy pro jednotlivá odvětví, která vyvinul SAP a jeho partneři. Tento přístup umožní společnostem SAP a IBM dodávat špičkovou funkčnost v podobě cenově dostupných balíčků, snadno implementovatelných a přizpůsobených konkrétním obchodním procesům vertikálních odvětví.

Řešení IBM pomůže zákazníkům účinněji spravovat klíčové podnikové procesy jako jsou finance, prodej, plánování výroby a logistika. Nabídka je k dispozici přímo od IBM s implementačními službami IBM Business Consulting Services. Obchodní partneři IBM mohou řešení doplnit potřebným hardwarem a softwarem, zároveň mohou získat odměny za rozpracované obchodní příležitosti, které dokončí IBM.

Součástí oznámení je také plán společnosti SAP dodávat od prvního čtvrtletí 2004 software SAP® Business One pro malé a středně velké firmy s databází IBM DB2 Express. IBM DB2 Express je nová, plně funkční databáze určená pro trh středně velkých firem se základní cenou pod 500 dolarů. Nabízí zákazníkům pohodlnou a nenáročnou instalaci prakticky bez potřeby zásahu uživatele.

# # #

O společnosti SAP

SAP je přední světový dodavatel podnikového softwaru. Pomocí softwaru mySAP™ Business Suite firmy po celém světě rozvíjejí vztahy se zákazníky a partnery, optimalizují provozy a dosahují vyšší účinnosti dodavatelských řetězců. Jedinečné klíčové procesy pro různá odvětví od leteckého průmyslu až po distribuční sítě efektivně podporuje 23 průmyslových řešení SAP. Přes 19 600 společností ve více než 120 zemích v současné době provozuje přes 62 000 instalací softwaru SAP®. Další informace jsou k dispozici na webu www.sap.com.

O společnosti IBM
Společnost IBM je největším výrobcem produktů a poskytovatelem služeb informačních technologií na světě s více než osmdesátiletou tradicí v inovacích, které mění náš svět. Převažující činností IBM ČR je prodej širokého spektra IT technologií, tedy všech typů počítačů, zálohovacích a komunikačních systémů, a to včetně programového vybavení a služeb.
K hlavním cílům IBM patří poskytování komplexních služeb systémového integrátora a prosazování výhod elektronického obchodu do každodenního života. Další informace jsou k dispozici na webu http://www.ibm.com/mediumbusiness.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Bonami mění v nové kampani kartonový svět za osobité bydlení

Bonami mění v nové kampani kartonový svět za osobité bydlení

Novou kampaň s historicky největší videoprodukcí spouští Bonami. Jejím hlavním motivem je kontrast mezi nudným „kartonovým“ světem a „osobitým bydlením“, které může být s Bonami dostupné a jednoduché. Kampaň vznikla ve spolupráci s YYY agency a reklamní a filmovou produkcí Nice!.

Více obsahu, moderní formáty. Portál iDnes.cz má nový design

Více obsahu, moderní formáty. Portál iDnes.cz má nový design

Zpravodajský portál iDnes.cz mediální skupiny Mafra po několika letech nabídne novou podobu. Zjednodušuje strukturu, zvyšuje podíl obsahu a klade větší důraz na moderní formáty. V první fázi prošla změnou domovská stránka a její hlavní části: Zpravodajství a Sport.