Česká televize uspořádá 17. května den otevřených dveří

15. 5. 2003 11:05

Nezařazené

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Fajn rádio si novým partnerstvím s Enterprise Esports otvírá dveře do gamingu

Fajn rádio z mediální skupiny Media Bohemia se v marketingu dlouhodobě zaměřuje na spolupráci s influencery a tiktokery z různých oblastí. Nyní prostřednictvím Enterprise Esports vstupuje do oblasti esportu a bude oslovovat milovníky gamingu.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Studia v Praze, Brně a Ostravě otevře v sobotu 17. května zájemcům z řad veřejnosti Česká televize. Jde v pořadí už o třetí Den otevřených dveří. Uskuteční se symbolicky právě v květnu, kdy bylo pravidelné zkušební vysílání Televizního studia Praha v roce 1953 zahájeno. „Na sobotu 17. května od 9:00 do 14:00 hodin jsme pro zájemce, kteří se přijdou na Kavčí hory podívat, připravili náročnou prohlídkovou trasu včetně speciálního okruhu pro vozíčkáře. Seznámí se s přenosovou technikou, s prací scénického provozu, se střižnami a pracovištěm vysílací techniky. Navštíví studia včetně režií a budou moci nahlédnout do videotéky,“ řekla dnes ČTK Bohuslava Holubová z tiskového oddělení veřejnoprávní televize. V objektu zpravodajství mohou zvědavci navštívit velín, studio 6 a grafická pracoviště, fotooddělení i filmové laboratoře.
Rovněž brněnští pracovníci České televize nabídnou 17. května speciální prohlídku střižen, zvukových a záznamových pracovišť. V ostravském studiu začne ve stejný den prohlídka už před jeho budovou, jejíž parkoviště obsadí přenosová televizní technika. Vzhledem ke komornímu prostředí studia bude prohlídka trvat zhruba jen 45 minut.
-čtk-

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení