Sybase ČR vstupuje na rakouský trh

24. 4. 2003 10:04

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Pokáč zpívá v nové kampani: když neví mamka, poradí Partners Banka

Poradenská Partners Banka, která odstartovala 6. března, spouští od 2. dubna reklamní kampaň. Znalost značky buduje s písničkářem Pokáčem.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Sybase ČR, s.r.o., české zastoupení společnosti Sybase Inc., předního poskytovatele softwarové infrastruktury a integrace, dnes oznámila kapitálový vstup do firmy Sybase EDV-Systeme GmbH, která je zastoupením společnosti Sybase Inc., pro Rakousko. Sybase ČR se tak stala největším společníkem ve firmě Sybase EDV-Systeme.
„Když jsem byl na počátku tohoto roku jmenován do funkce výkonného ředitele Sybase ČR, bylo mým úkolem realizovat dlouhodobě připravovaný projekt růstu firmy,“ říká Tomáš Pavlík, výkonný ředitel společnosti Sybase ČR. „Vstup na rakouský trh je prvním krokem z řady naplánovaných aktivit. Kromě teritoriálního růstu pracujeme i na dalších směrech rozvoje. V důsledku dobrých hospodářských výsledků v posledních letech je Sybase ČR natolik finančně silnou a stabilní firmou, že si na rozdíl od řady jiných IT subjektů může expanzi dovolit i v dnešní době.“
„Od spolupráce se Sybase ČR si kromě finančního posílení slibujeme zejména využití synergických efektů, které jsou mezi českým a rakouským zastoupením, ať už se jedná o práci na společných nadnárodních klientech nebo o efektivní sdílení technických kapacit mezi oběma organizacemi,“ dodává Dr. Franz Pacha, výkonný ředitel společnosti Sybase EDV-Systeme.
Finanční výsledky Sybase ČR za rok 2002 překonaly veškerá očekávání. V loňském roce se společnosti podařilo zvýšit obrat o 35% na celkových 174 milionů Kč.Velký vliv na to měl především prodej softwarových licencí, který se meziročně zvýšil o 67%. V loňském roce byl růst zaznamenán i v oblastech konzultací o 42% a technické podpory o 7%. Sybase ČR tak patří jako jedna z mála ke společnostem s dlouhodobě rostoucími a vyrovnanými hospodářskými výsledky.

O společnosti Sybase ČR, s. r. o.
Sybase ČR, s. r. o., je předním dodavatelem softwarové infrastruktury, aplikačního softwaru a IT služeb. Sybase ČR působí v České republice, kde zastupuje společnost Sybase, Inc., a v celém regionu střední a východní Evropy, kde zastupuje společnosti Informatica a Oncontact. Více informací o společnosti Sybase ČR naleznete na webových stránkách http://www.sybase.cz.

Kopie této tiskové zprávy je k dispozici na stránkách společnosti Sybase ČR
a portálu pro novináře www.PRnet.cz.

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Povídali jsme si s Aimée McLaughlinovou, zástupkyní šéfredaktora časopisu Creative Review, který je od roku 1980 zdrojem informací o umění, reklamě a designu ve Velké Británii. Aimée se s námi podělila o své názory na to, čím je časopis jedinečný, na současné překážky v kreativním průmyslu a na to, že se poprvé stala členkou hlavní poroty Epica Awards.