Portál Centrum využívá služeb Stahuj.cz

9. 4. 2003 14:04

Nezařazené

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Pokáč zpívá v nové kampani: když neví mamka, poradí Partners Banka

Poradenská Partners Banka, která odstartovala 6. března, spouští od 2. dubna reklamní kampaň. Znalost značky buduje s písničkářem Pokáčem.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Portál Centrum.cz oznámil uzavření partnerství s největším serverem poskytujícím softwarové produkty ke stažení – Stahuj.cz. Předmětem spolupráce má být poskytování pravidelně aktualizovaného katalogu softwaru Stahuj.cz pro uživatele služeb Centrum.cz. Server Stahuj.cz vlastněný společností MITON CZ nabízí stažení softwarových produktů s pohodlným a rychlým vyhledáváním vhodných aplikací.“Na serveru Stahuj.cz naleznou naši uživatelé vše od aplikací pro snadnější a rychlejší práci s internetem, podnikání a domácnost, ovladače a utility, grafické programy, multimediální aplikace, až po zábavu a hry,“ vyzdvihuje přednosti služby marketingový ředitel Centrum.cz Daniel Grunt.
-Martin Schreier-

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Povídali jsme si s Aimée McLaughlinovou, zástupkyní šéfredaktora časopisu Creative Review, který je od roku 1980 zdrojem informací o umění, reklamě a designu ve Velké Británii. Aimée se s námi podělila o své názory na to, čím je časopis jedinečný, na současné překážky v kreativním průmyslu a na to, že se poprvé stala členkou hlavní poroty Epica Awards.