Jan Fanta nastoupil na pozici projektové-ho manažera ve společnosti T-Systems Czech

3. 4. 2003 13:04

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Pokáč zpívá v nové kampani: když neví mamka, poradí Partners Banka

Poradenská Partners Banka, která odstartovala 6. března, spouští od 2. dubna reklamní kampaň. Znalost značky buduje s písničkářem Pokáčem.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

V březnu 2003 došlo k dalšímu posílení týmu divize Systémová integrace ve společnosti T-Systems Czech. Pan Jan Fanta má více než dvacetileté zkušenosti v oblasti informačních technolo-gií a to od vývoje, implementace až po provoz. Podílel se na bu-dovaní rozsáhlých výpočetních systémů v České republice. Od roku 1990 do roku 1995 pracoval v bankovním sektoru. Od roku 1995 byl zaměstnancem Deloitte & Touche v České republice. Pracoval na projektech bezpečnosti IS pro řadu velkých klientů v České republice, na Slovensku v Řecku a Jihoafrické republi-ce. Je soudním znalcem v oboru výpočetní technika. Je meziná-rodně certifikovaným auditorem informačních systémů (CISA), členem výboru organizace ISACA, Česká republika. Pan Fanta je ženatý, má dceru a syna. Mezi jeho zájmy patří kultura, lyžování a cestování.

O společnosti T-Systems Czech
Společnost T-Systems Czech s.r.o. (www.t-systems.cz) je dceřinnou společností T-Systems ITS GmbH, která zaujímá vedoucí pozici na evropském trhu poskytova-telů služeb spojených s informačními technologiemi (IT). Firma je součástí skupiny T-Systems, jednoho ze čtyř pilířů společnosti Deutsche Telekom AG. Na českém trhu je skupina T-Systems zastoupena také společností Pragonet, poskytovatelem telekomunikačních řešení.
T-Systems Czech s.r.o. nabízí ucelený soubor IT řešení, která zahrnují konzultační služby (Plan), softwarová řešení a integraci systémů (Build), správu aplikací a desktop služby, datová centra a sítě (Run). Svým klientům nabízí možnosti výhodného financování projektů včetně úplného outsourcingu. Společnost má zkušenosti z různých oborů průmyslu, obchodu i státního sektoru a nabízí množství inovativních služeb. V roce 2001 bylo dosaženo obratu ve výši 724 mil. Kč. Ve společnosti je v současné době zaměstnáno 181 pracovníků.

Kontakt:

T-Systems Czech s.r.o.
Martin Souček
Kloboučnická 1435/24
140 00 Praha 4
Tel.: +420 296529111
Fax: +420 296529129
E-mail: [email protected]

T-Systems
T-Systems je jedním z předních poskytovatelů ICT služeb v Evropě. V rámci skupi-ny Deutsche Telekom, poskytuje T-Systems své služby největším obchodním zá-kazníkům. Společnost má zastoupení ve více než 20 zemích světa a zaměstnává 43,500 zaměstnanců. V roce 2002 dosáhla obratu ve výši 11,3 miliardy EUR, a upravila tak EBITDA (příjmy před odečtením úrokových sazeb, daní, odpisů a amortizace) na 1,15 miliardy EUR.

Cílem řešení poskytovaných společností T-Systems je dosáhnout trvalého růstu konkurenceschopnosti svých zákazníků, kteří jsou aktivní v následujících oblas-tech: telekomunikace, služby & finance, veřejný sektor & zdravotní péče a průmys-lová výroba. Pro své zákazníky společnost optimalizuje procesy, snižuje náklady a zlepšuje příjmy prostřednictvím cíleného využívání odborných znalostí daného obo-ru a nejmodernějších technologií.

Služby společnosti zahrnují integraci nových ICT řešení do již existujících zákaznic-kých systémů, dodávky, implementaci a správu desktop systémů, správu datových center a sítí, a také služby v oblasti telekomunikací a řešení pro mezinárodní pře-nos dat.

Bližší informace o společnosti a nabízených službách najdete na adrese
www.t-systems.com.

Kontakt:
T-Systems International GmbH
Press and Public Relations
Phone: +49 (0) 69 665 31-126
Fax: +49 (0) 69 665 31-139
E-mail: [email protected]

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Povídali jsme si s Aimée McLaughlinovou, zástupkyní šéfredaktora časopisu Creative Review, který je od roku 1980 zdrojem informací o umění, reklamě a designu ve Velké Británii. Aimée se s námi podělila o své názory na to, čím je časopis jedinečný, na současné překážky v kreativním průmyslu a na to, že se poprvé stala členkou hlavní poroty Epica Awards.