Hyperlink.cz přináší svým klientům celou řadu výhod, slev a bonusů

28. 4. 2003 12:04

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Pokáč zpívá v nové kampani: když neví mamka, poradí Partners Banka

Poradenská Partners Banka, která odstartovala 6. března, spouští od 2. dubna reklamní kampaň. Znalost značky buduje s písničkářem Pokáčem.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Webhostingová služba Hyperlink.cz (www.hyperlink.cz) provozovaná společností CP Online, s. a. (www.cponline.cz) přináší svým klientům další z nadstandardních výhod – 20 % slevu na předplatné časopisů ebiz (www.ebiz.cz) a Connect! (connect.cpress.cz) vydavatelství Computer Press, a. s. (www.cpress.cz), a 30 % slevu při objednání služby eMerite.cz (www.emerite.cz) pro měření návštěvnosti internetových stránek a chování uživatelů.
„Každý, kdo se rozhodne umístit své internetové stránky a internetové aplikace na náš server Hyperlink.cz, má nyní možnost získat další z mnoha nadstandardních výhod – cenově zvýhodněné předplatné časopisů ebiz, měsíčníku o byznysu, managementu a technologiích a Connect!, časopisu pro IT profesionály“, uvedl Dalibor Kaláb, manažer internetových služeb společnosti CP Online, a. s.
To ale není jediná z výhod pro každého z klientů služby Hyperlink.cz, jak upřesňuje Kaláb: „Díky spolupráci s dceřinou společností internetové agentury Forrest Gump získávají klienti služby Hyperlink.cz možnost předplatit si profesionální online monitoring návštěvnosti webu eMerite.cz za speciální mimořádně zvýhodněnou cenu.“
„Toto je další z důvodů, proč je výhodné spojit se v oblasti Internetu a jeho využití s naší společností. Protože s našimi službami získáváte zdarma a průběžně celou řadu dalších výhod, slev a bonusů“, doplnil Dalibor Kaláb.
Hyperlink Profi je soubor profesionálních webhostingových služeb určených všem zájemcům o vlastní internetovou adresu, internetové stránky a e-mailovou adresu, a to jak pro osobní a rodinné využití, tak pro podnikatele a významné firmy či nadnárodní společnosti.

V případě zájmu o další informace, prosíme, kontaktujte:

Dalibor Kaláb
manažer internetových služeb
CP Online, a. s.
Tel.: +420 538 706 402
Email: [email protected]

Pavel Ondráček
vedoucí distribuce a marketingu
Computer Press, a. s.
Tel.: +420 546 122 117
E-mail: [email protected]

O společnosti CP Online, a. s.

CP Online, a. s., je předním českým podnikatelem v oblastech internetových technologií a služeb. Společnost má tři hlavní podnikatelské směry: realizaci špičkových řešení v rámci webové integrace a webových služeb, provozování vlastních webových produktů a služeb a divizi cestovního ruchu s využitím Internetu. CP Online, a. s. je dceřinou společností firmy Computer Press, a. s. Další informace naleznete na internetové adrese www.cponline.cz.

O společnosti Computer Press, a.s.

Computer Press, a. s., je předním českým mediálním domem, působícím v oblasti Internetu, časopisecké a knižní produkce. Posláním společnosti je přinášet svým zákazníkům kvalitní a hodnověrné informace a služby s nimi spojené, potřebné pro jejich vzdělávání, profesi, profesní rozvoj nebo i soukromý život, a přispívat tak k lepší kvalitě práce i života u nás. Tiskové zprávy společnosti Computer Press, a. s., najdete na www.cpress.cz/zpravy. Loga společnosti najdete na www.cpress.cz/loga.asp.

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Povídali jsme si s Aimée McLaughlinovou, zástupkyní šéfredaktora časopisu Creative Review, který je od roku 1980 zdrojem informací o umění, reklamě a designu ve Velké Británii. Aimée se s námi podělila o své názory na to, čím je časopis jedinečný, na současné překážky v kreativním průmyslu a na to, že se poprvé stala členkou hlavní poroty Epica Awards.