2N nasadila WebToCall

14. 4. 2003 13:04

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Máme první fotky z Agentury roku. Podívejte se, jak jsme oslavili vítěze!

Letošní slavnostní předávání cen Agentury roku proběhlo v úterý 16. dubna v prostoru Václaváku 22. Bylo s námi u toho přes sto hostů a zábava byla ohromná. Přinášíme vám první část fotogalerie.

Reklama
SDG

2N TELEKOMUNIKACE, a. s., nasadila na svém webovém portálu 2n.cz novou službu WebToCall pro kontakt se zákazníkem. Unikátní služba přidává k webu nejen hlasovou komunikaci ve formě, která je zajímavá pro návštěvníka, ale také sdílení informací na webových stránkách mezi návštěvníkem a zástupcem firmy.

Pro návštěvníka stránky je služba velmi přívětivá. Na stránce, kde najde ikonu „ZAVOLEJTE MI“, stačí kliknout, zadat číslo (mobil nebo pevná linka) a za několik vteřin má spojení s člověkem, který nejen ví, z které stránky na ikonu kliknul, ale je to i ten správný specialista na zboží nebo službu, které si host právě prohlíží. A navíc – hovoří za poplatky firmy, tudíž pro návštěvníka zadarmo.
Unikátním doplňkem této jednoduché služby je kooperativní browsing, neboli společné prohlížení obsahu webu. Obchodník si může na svém počítači otevřít webový portál firmy na stejném místě, kde si návštěvník klikl na ikonu „Zavolejte mi“. Pokud chce návštěvníka nasměrovat k jiné informaci, může mu okamžitě poslat ne odkaz, ale přímo stránku do jeho prohlížeče a pomocí interaktivního nástroje ukázat vybranou informaci. Celý proces se dá přirovnat k rozhovoru dvou lidí u monitoru počítače. V tomto případě reálný pohled sdílejí dva lidé kdekoli na světě.
WebToCall je vybaven také komfortní administrací, která zpřístupňuje přihlašování a odhlašování obchodníků, logiku směrování hovorů a požadavků a také statistiku přístupů ke službě. Tak je vyřešeno i kliknutí na ikonu v době, kdy správný obchodník není přítomen a požadavek je přesměrován na jeho mobil nebo odložen.

Služba WebToCall bude brzy k dispozici pro všechny zájemce. Bude poskytována jako služba a pro její aktivaci nebude uživatel potřebovat nic víc, než místo pro ikonu na své stránce!

2N TELEKOMUNIKACE je přední výrobce telekomunikační techniky s certifikovaným systémem řízení jakosti ISO 9001. Dlouhodobě se řadí mezi Českých 100 nejlepších firem v hodnocení společnosti Comenius. Kromě České republiky a Slovenska dodává své produkty v zemích EU i v dalších regionech světa. Hlavní produktové řady obsahují komunikační servery, digitální a hybridní pobočkové ústředny, GSM brány s rozhraními ISDN PRI/BRI, GPRS či analogovými linkami a dveřní komunikátory. 2N v současnosti exportuje do více než 30 zemí celého světa, mezi klíčové zákazníky patří GSM a alternativní operátoři po celé Evropě.

Další informace můžete získat na internetu nebo v oddělení propagace 2N. Rádi se Vám budou věnovat:
Robert Peška – propagace 2N TELEKOMUNIKACE, tel.: +420 261 301 603,
e-mail: [email protected], www.2n.cz
nebo
Prokop Konopa – ExMise Public Relations, tel.: +420 221 592 450, 603 472 333,
e-mail: [email protected]

Redakce MAM

Další zajímavé čtení