Weby mají kvůli válce zvláštní rubriky

21. 3. 2003 15:03

Nezařazené

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Fajn rádio si novým partnerstvím s Enterprise Esports otvírá dveře do gamingu

Fajn rádio z mediální skupiny Media Bohemia se v marketingu dlouhodobě zaměřuje na spolupráci s influencery a tiktokery z různých oblastí. Nyní prostřednictvím Enterprise Esports vstupuje do oblasti esportu a bude oslovovat milovníky gamingu.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Kvůli konfliktu v Iráku vytvořila většina českých zpravodajských internetových serverů i velkých portálů zvláštní rubriky, které se tomuto tématu věnují a informují o něm takřka minutu po minutě. Pozadu nezůstali ani mobilní operátoři, kteří poskytují textové i obrazové zpravodajství.
Stránky Hospodářských novin iHNed nabízejí nejen nepřetržité zpravodajství z konfliktu, ale zabývají se i ekonomickými dopady války.
Zpravodajský server portálu Seznam a deníku Právo Novinky.cz nabízí informace o válce prostřednictvím přílohy, která multimediální formou informuje o současné situaci i dosavadním vývoji v celé oblasti.
Stránky Mladé fronty Dnes iDnes se věnují válce on-line zpravodajstvím 24 hodin denně na adrese irak.idnes.cz i ve speciální příloze. Ta obsahuje vedle zpráv i grafické znázornění bojiště či fotografie. Na portálu Centrum běží zprávy pod názvem Irák minutu po minutě, je zde možné nalézt zahraniční zprávy či fotogalerii. Na serveru je i anketa, zda uživatelé s válkou souhlasí.
Internetový deník České noviny, který vydává dceřiná společnost ČTK Neris, nabízí zpravodajství o válce rozdělené do šesti sekcí. Ty zahrnují informace o vlastním konfliktu, reakce politiků, odpůrců války, ohlasy z České republiky, ekonomické zprávy a zprávy s odstupem.
Mobilní operátor T-Mobile nabízí zprávy z Iráku na wapovém portálu t-zones i na infokanálu News. Český Mobil zavedl zvláštní zpravodajství přes SMS a Eurotel vedle wapových zpráv nabízí i obrazové zprávy na telefonech s technologií MMS.
-čtk-

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení