TV Hradec Králové naladí víc diváků

27. 3. 2003 17:03

Nezařazené

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Když něco, tak Allegro, říká tržiště v mezinárodní kampani od DDB Warszawa

Nový mezinárodní komunikační koncept spouští online tržiště Allegro, reaguje na rostoucí poptávku po větší personalizaci.

Reklama
SDG

TV Hradec Králové (dříve Galaxie) si může po přemístění vysílače od pondělí naladit o desetitisíce víc diváků na Královéhradecku. V současnosti tak televizi může sledovat asi 140 tisíc diváků. Televize je také v kabelové nabídce společnosti UPC, sdělil Martin Havlíček, výkonný ředitel firmy RTV Galaxie, která televizi provozuje.
V pondělí firma přemístila zpět na rozhlednu na Chlumu vysílač, který na 46. kanálu vysílal od prosince 2001 z provizorního stanoviště a z provizorní antény.
TV Hradec Králové provozuje stejně jako TV Praha společnost RTV Galaxie. Tu od původního vlastníka Martina Kindernaye před časem koupila skupina GES Media Holding, která provozuje také televizi Prima. Těžištěm vysílání TV Hradec Králové je akviziční program, zaměřený na co nejširší divácké spektrum a regionální zpravodajství.
-čtk-

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Bude i český sport bez odpadu?

Bude i český sport bez odpadu?

Ty největší sportovní kluby už podléhají povinnému nefinančnímu reportingu, za pár let se to bude týkat i těch menších. Český sport témata ESG zatím spíš míjel. To se ale začíná měnit.