Stanice Radiožurnál změnila internetové stránky

18. 3. 2003 13:03

Nezařazené

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Máme první fotky z Agentury roku. Podívejte se, jak jsme oslavili vítěze!

Letošní slavnostní předávání cen Agentury roku proběhlo v úterý 16. dubna v prostoru Václaváku 22. Bylo s námi u toho přes sto hostů a zábava byla ohromná. Přinášíme vám první část fotogalerie.

Reklama
SDG

Podobu internetových stránek změnila jedna ze stanic Českého rozhlasu – (ČRo) 1 – Radiožurnál. Na adrese www.rozhlas.cz/radiozurnal se nyní návštěvníci mohou dočíst nejen, co stanice vysílá, ale i kdo pořady připravuje.
Novinkou je podle Petry Sklenářové z ČRo sekce Kdo je kdo, v níž jsou uvedeny profily současných i bývalých redaktorů i dalších zaměstnanců a spolupracovníků stanice. U profilů najdou návštěvníci odkazy na příspěvky těchto lidí publikované na internetu. Nově je uvedeno i pravidelné vysílací schéma, přehled vysílačů a možnost naladit si vysílání ČRo 1 – Radiožurnálu přes internet.
Internetové stránky ČRo 1 – Radiožurnálu vznikly v roce 1998. O tři roky později byly převedeny na nový redakční systém, v němž ČRo provozuje i internetové zpravodajství iŽurnál a dopravní zpravodajství Zelené vlny. Ve spolupráci se společností NetCentrum provozuje ČRo motoristický informačně-publicistický internetový magazín Motožurnál.
-čtk-

Redakce MAM

Další zajímavé čtení