Společnost Sybase nabízí komplexní řešení správy dat vhodná pro použití s produktem PeopleSoft CRM 8.8

3. 3. 2003 12:03

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Máme první fotky z Agentury roku. Podívejte se, jak jsme oslavili vítěze!

Letošní slavnostní předávání cen Agentury roku proběhlo v úterý 16. dubna v prostoru Václaváku 22. Bylo s námi u toho přes sto hostů a zábava byla ohromná. Přinášíme vám první část fotogalerie.

Reklama
SDG

Sybase, Inc., přední společnost poskytující podnikovou infrastrukturu a integrační nástroje, oznámila, že aplikační balík PeopleSoft CRM 8.8 lze používat ve spojení s relační databází Adaptive Server Enterprise (ASE) 12.5. Kombinované řešení umožňuje zákazníkům zvýšit rychlost a zlepšit kvalitu a oběh firemních informací, a zajistit tak vyšší produktivitu v rámci celé organizace.
Systém řízení vztahů se zákazníky PeopleSoft CRM používaný spolu s produktem Sybase ASE umožňuje firmám spravovat a optimalizovat velké objemy dat různých formátů na vysoce bezpečné a škálovatelné platformě. Databázová platforma Sybase je podporována také produktem PeopleSoft PeopleTools a dalšími nástroji a aplikacemi z hlavních produktových řad firmy PeopleSoft včetně řízení lidských zdrojů, řízení dodavatelského řetězce a finančního řízení (Human Capital Management, Supply Chain Management a Financial Management).
“Mnoho zákazníků společností PeopleSoft a Sybase patří mezi největší světové firmy v oblasti finančních služeb, státní správy, technologií a telekomunikací,” uvedl Marty Beard, viceprezident firemního rozvoje společnosti Sybase, Inc. “Pro úspěch ve svých oborech potřebují tyto společnosti takovou úroveň likvidity informací, která rychle, bezpečně a za přijatelnou cenu propojí zákazníky, dodavatele, partnery i zaměstnance a přemění data ve skutečnou ekonomickou hodnotu. Díky zkušenostem společnosti Sybase v oblasti databází a infrastruktury jsou aplikace firmy PeopleSoft optimalizovány právě pro prostředí vyžadující vysokou výkonnost a rozsáhlou dostupnost.”
“Společnosti po nás požadují zajištění jak odborné stránky systémů, tak okamžitého přístupu k informacím, vstupujícím do podnikových procesů CRM,” řekl viceprezident a generální ředitel společnosti PeopleSoft CRM Joe Davis. “Splnění těchto požadavků je základní vizí společností Sybase a PeopleSoft o technologii, kterou lze rychle implementovat a snadno ovládat a která se zaměřuje na výměnu informací v reálném čase. S pomocí obrovskému potenciálu znalostí v obou firmách máme vynikající možnost ovlivňovat podnikání našich zákazníků a zůstat na čele trhu i v budoucnosti.”
Společnost Sybase uzavírá partnerství s poskytovateli předních řešení v daných oborech s cílem přinést na trh inovační technologie pro řešení podnikových problémů zákazníků. Více informací o partnerství se společností Sybase naleznete na adrese http://www.sybase.com/partner.

O společnosti Sybase, Inc.
Sybase, Inc., jedna z největších softwarových společností na světě. Do produktového portfolia firmy Sybase patří technologie pro podnikové portály, vysoce výkonné databázové servery, komplexní podniková řešení zejména v oblasti mobilních řešení, datových skladů a nástrojů k vývoji aplikací pro e-Commerce. Produkty a profesionální služby Sybase jsou pravidelně vyhodnocovány nezávislými analytiky jako jedny z nejprogresivnějších v oboru informačních technologií. Mezi zákazníky patří nejvýznamnější společnosti z oblasti finančních služeb, průmyslu i veřejné správy. Akcie společnosti Sybase jsou kótovány na burze NYSE v USA. Více informací o společnosti Sybase naleznete na internetové adrese http://www.sybase.com.

O společnosti Sybase ČR, s. r. o.
Sybase ČR, s. r. o., je předním dodavatelem softwarové infrastruktury, aplikačního softwaru a IT služeb. Sybase ČR působí zejména v České republice, kde zastupuje společnost Sybase, Inc., a v celém regionu střední a východní Evropy, kde zastupuje společnosti Informatica a Oncontact. Více informací o společnosti Sybase ČR naleznete na webových stránkách http://www.sybase.cz.

Kopie této tiskové zprávy je k dispozici na stránkách společnosti Sybase ČR
a portálu pro novináře www.PRnet.cz.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení