Společnost EDS PLM Solutions si zvolila Media-Factory jako platformu pro své webové řešení

10. 3. 2003 15:03

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Máme první fotky z Agentury roku. Podívejte se, jak jsme oslavili vítěze!

Letošní slavnostní předávání cen Agentury roku proběhlo v úterý 16. dubna v prostoru Václaváku 22. Bylo s námi u toho přes sto hostů a zábava byla ohromná. Přinášíme vám první část fotogalerie.

Reklama
SDG

Společnost CP Online, a. s. (www.cponline.cz), dceřiná společnost Computer Press, a. s. (www.cpress.cz), oznamuje dokončení implementace internetové publikační platformy Media-Factory (www.media-factory.cz) pro společnost EDS PLM Solutions (www.plmsolutions-eds.cz).
Společnost EDS PLM Solutions (obchodním názvem Unigraphics Solutions s.r.o.) je jednou z divizí nadnárodní firmy EDS, přední světové společnosti v oblasti IT services. Na českém trhu je společnost aktivní zejména dodávkami a podporou CAD/CAM/CAE a PDM řešení Unigraphics, či produktů
I-DEAS, Solid Edge, Teamcenter, Femap, Parasolid a produkty pro vizualizaci a simulaci výrobků a výrobních procesů.
„Velmi nás těší, že přední světová společnost aktivní právě v oblasti IT a web services si zvolila právě publikační platformu Media-Factory.NET – je to pro nás ocenění od profesionálů. Při implementaci webového řešení (na adrese http://www.plmsolutions-eds.cz) jsme využili novou verzi publikační platformy Media-Factory, která je zcela postavena na nejmodernějších technologiích společnosti Microsoft – platformě.NET,“ uvádí Michal Rogozný, produkt manažer Media-Factory. „Jsem rád, že se naše rozhodnutí investovat do vývoje nové verze vyplácí. Již teď je patrné, že se nám díky nasazení Media-Factory.NET podařilo výrazně zkrátit dobu jednotlivých implementací na minimum. Také toto je jedním z důvodů, proč můžeme nabídnout zákazníkovi levné a efektivní řešení správy obsahu jeho webové prezentace.“
„V naši společnosti si uvědomujeme, že Internet je dnes důležitou součástí naší obchodní strategie. Kvalitní webová prezentace pro nás znamená nejen profesionální vzhled, ale hlavně aktuálnost webových stránek a ovladatelnost při jejich administraci. S tím jsme měli dříve problémy,“ říká Petr Chaloupka, manažer projektu za EDS PLM Solutions. A dodává: „Hledali jsme proto nástroj, který by nám umožnil prezentovat naši společnost na úrovni odpovídající našemu vedoucímu postavení na trhu CAD systémů. Zároveň jsme potřebovali systém, který by umožňoval intuitivní správu webu s minimálními nároky na lidské zdroje. Tak, aby na naše internetové stránky mohli přispívat všichni členové našeho týmu, od sekretářky až po ředitele společnosti. Takový nástroj jsme našli v publikačním systému Media-Factory od společnosti CP Online.“

V případě zájmu o další informace, prosíme, kontaktujte:

Michal Rogozný
produkt manažer Media-Factory
CP Online, a. s.
Tel.: +420 596 624 659
E-mail: [email protected]

Lenka Palasová
obchodní manažerka Media-Factory
CP Online, a. s.
Tel.: +420 777 209 979
E-mail: [email protected]

Petr Chaloupka
manažer projektu
EDS PLM Solutions
Tel.: +420 66 79 04 11
E-mail: [email protected]

O společnosti CP Online, a. s.

CP Online, a. s., dceřiná společnost Computer Press, a. s., poskytuje komplexní služby a nástroje v oblasti elektronického obchodování, publikování a marketingu v prostředí Internetu. Stěžejní jsou produkty z rodiny Web Integration Factory (MediaFactory, CompanyExplorer, FriendlyStore, Adrenaline.cz). Dalšími jsou Volná-místa.cz, Hyperlink Profi, Vltava2000.cz, HotLetter.cz. Více informací, archív tiskových sdělení a logotypy společnosti CP Online, a. s. naleznete na adrese www.cponline.cz.

O publikační platformě Media-Factory

Media-Factory (www.media-factory.cz) je vyspělá, funkčně nesmírně bohatá platforma pro internetové či intranetové publikování. Je vhodná jak pro tvorbu a provozování libovolně bohatých, vysoce zatěžovaných internetových časopisů, tak pro vnitrofiremní, intranetové webové bulletiny nebo třeba extranetové magazíny pro korporaci a její partnery. Přednostmi jsou: optimalizace na rychlost a výkonnost, kompatibilita se všemi hlavními platformami, snadná administrace i pro laika přes webové rozhraní, nulové technické nároky na zákazníka (provozování jako ASP model).

O společnosti EDS PLM Solutions

EDS je vedoucí firmou na trhu Product Lifecycle Management (PLM) řešení, která dodává své produkty pro mnohé z 1000 největších světových společností. PLM řešením se ve firmě EDS věnuje přibližně 6000 zaměstnanců. EDS je na poli CAx číslem jedna v leteckém a automobilovém průmyslu, a stejně tak v oblasti výroby nářadí a nástrojů atd. Více než 24000 zákazníků používá PLM řešení od firmy EDS, po celém světě je instalováno přes 1800000 pracovních míst s jejich systémy. Vývojová střediska EDS pracují 24 hodin denně díky rozmístění na několika místech v USA, Evropě a Asii.

Pobočka EDS PLM Solutions působí v České republice od roku 1993. Podporuje více než 400 zákazníků používajících přes 1600 licencí produktů Solid Edge Unigraphics, I-deas, Teamcenter a dalších. Firma EDS PLM Solutions u nás spolupracuje s řadou partnerů, kteří mají naši plnou obchodní i technickou podporu.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení