Kino IMAX se spojilo s Oskarem

6. 3. 2003 09:03

Nezařazené

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Pokáč zpívá v nové kampani: když neví mamka, poradí Partners Banka

Poradenská Partners Banka, která odstartovala 6. března, spouští od 2. dubna reklamní kampaň. Znalost značky buduje s písničkářem Pokáčem.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Trojrozměrné kino IMAX, jediné tohoto typu v České republice se spojilo s mobilním operátorem Oskarem. Kino se tak nyní jmenuje Oskar IMAX. Jeho otevření se chystá na 20.března. Kromě Oskara (Český Mobil) je dalším partnerem Coca-Cola.
Pro Oskara je to podle Igora Přerovského, ředitele firemní komunikace, na dlouho jediný projekt, se kterým Oskar spojí své jméno. „Navíc IMAX má rovněž červené logo, což nás zaujalo,“ uvedl.
IMAX je v mnoha zemích partnerem ministerstev školství a podporován či dokonce částečně financován vládami těchto zemí. V ČR spolupracuje s ministerstvem a školami na vzdělávacích programech, připravil cvičebnice pro žáky, interaktivní hry a programy na síti.
Cena lístku bude 155 korun pro dospělého a 109 Kč pro dítě. Rodinné vstupné pro čtyřčlennou rodinu bude 440 Kč.
Od příštího týdne začíná reklamní kampaň ve všech médiích. Připravila ji agentura Bates Praha.
Oskar nebude své spojení s kinem ve svých kampaních komunikovat, spíš jej využije v různých službách, například prodej lístků do kina přes mobilní telefon či firemní prezentace v prostorách kina.
-zuj-

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Povídali jsme si s Aimée McLaughlinovou, zástupkyní šéfredaktora časopisu Creative Review, který je od roku 1980 zdrojem informací o umění, reklamě a designu ve Velké Británii. Aimée se s námi podělila o své názory na to, čím je časopis jedinečný, na současné překážky v kreativním průmyslu a na to, že se poprvé stala členkou hlavní poroty Epica Awards.