Hesla o válce netáhnou, seznamy Stb ano

25. 3. 2003 13:03

Nezařazené

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Máme první fotky z Agentury roku. Podívejte se, jak jsme oslavili vítěze!

Letošní slavnostní předávání cen Agentury roku proběhlo v úterý 16. dubna v prostoru Václaváku 22. Bylo s námi u toho přes sto hostů a zábava byla ohromná. Přinášíme vám první část fotogalerie.

Reklama
SDG

Vypuknutí války v Iráku se příliš neprojevilo na žebříčku nejvyhledávanějších slov na českém internetu. Podle statistiky největšího tuzemského vyhledávače Seznam.cz byl zájem o hesla s tématem války nízký. Naopak na přední místa v pořadí hledaných slov poskočilo Stb, což souvisí se zveřejněním seznamů spolupracovníků tajné policie ministerstvem vnitra, uvedl mluvčí Tomáš Fiala.
Poměrně nízký zájem o hledání slov jako válka, Irák, cnn nebo mapa je podle Fialy zřejmě způsoben tím, že Seznam i ostatní vyhledávače většinou mají na hlavní straně odkazy na speciální přílohy, které se konfliktu věnují.
Nejhledanějšími slovy o uplynulém víkendu byly vedle spojek a předložek hesla hry, sex, cd a porno. Mezi nimi se v první desítce držela i Stb. O nejhledanější slova se denně zajímalo mezi 4000 a 8000 uživatelů.
-čtk-

Redakce MAM

Další zajímavé čtení