Televize Galaxie Sport nabízí satelitní příjem za 2650 Kč ročně

28. 2. 2003 14:02

Nezařazené

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Fajn rádio si novým partnerstvím s Enterprise Esports otvírá dveře do gamingu

Fajn rádio z mediální skupiny Media Bohemia se v marketingu dlouhodobě zaměřuje na spolupráci s influencery a tiktokery z různých oblastí. Nyní prostřednictvím Enterprise Esports vstupuje do oblasti esportu a bude oslovovat milovníky gamingu.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Televize Galaxie Sport zahájila prodej předplatného pro individuální satelitní příjem za 2650 korun na rok. Podle ředitele
Jiřího Hojgra stanice očekává, že do konce roku získá na 6000 zákazníků.
V současnosti Galaxii Sport může naladit 330 tisíc klientů kabelových sítí UPC, Intercable, TES Media a dalších menších sítí.
Program Galaxie Sport je možné si předplatit pro příjem ze satelitního balíčku CzechLink. Ten distribuuje kromě sportovní televize také signál ČT1, ČT2, Primy a hudební Stanice O.
Sportovní program Galaxie sport vznikl v roce 2002. Je vysílán prostřednictvím družice a televizních kabelových rozvodů.
Přináší přímé přenosy, záznamy a sestřihy z hokejové NHL, světových fotbalových soutěží, basketbalové NBA, boxu, motoristického sportu atd. Všechny pořady a programy Galaxie sport jsou komentované v českém a slovenském jazyce.
-čtk-

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení