Stratosféra uvede dva nové tituly

3. 2. 2003 14:02

Nezařazené

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Fajn rádio si novým partnerstvím s Enterprise Esports otvírá dveře do gamingu

Fajn rádio z mediální skupiny Media Bohemia se v marketingu dlouhodobě zaměřuje na spolupráci s influencery a tiktokery z různých oblastí. Nyní prostřednictvím Enterprise Esports vstupuje do oblasti esportu a bude oslovovat milovníky gamingu.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Ambiciózní plán expanze na poli tištěných médií má připraveno vydavatelství Stratosféra. V krátkém rozmezí tří měsíců chce totiž na trh uvést dva nové časopisy, stávající portfolio Stratosféry by se tak mělo rozšířit na 13 titulů. S prvním by se měli čtenáři seznámit již počátkem dubna, jak M&M informoval ředitel vydavatelství Antonin Herbeck.
Nový časopis Jackie má být určen ženám ve věku 30 až 48 let s podtitulem „Časopis pro ženu, která je věčně mladá“, tištěný náklad je naplánován na 100 tis. výtisků a prodejní cena na 19,98 korun. Druhý z nových časopisů má být představen v červnu, tentokrát však bude určen spíše mužským čtenářům. Cílovou skupinu mají tvořit muži ve věku 20—50 let, jeho název je zatím ponechán v tajnosti, půjde ale o licenční časopis.

-mav-

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení