Přehled českého webhostingu s novou tváří a rozšířenými službami

6. 2. 2003 12:02

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Když něco, tak Allegro, říká tržiště v mezinárodní kampani od DDB Warszawa

Nový mezinárodní komunikační koncept spouští online tržiště Allegro, reaguje na rostoucí poptávku po větší personalizaci.

Reklama
SDG

Internetový server www.hormart.cz zaměřený na český trh hostingových služeb změnil design a zavedl nové služby, které návštěvníkům usnadní hledání nevhodnějšího dodavatele pronájmu www prostoru.

Nová podoba serveru www.hormart.cz odpovídá současným trendům webdesignu.Vzhled serveru se výrazně změnil, i když si zachovává svou původní jednoduchost. Důraz je kladen především na snadné ovládání a na maximální dostupnost všech poskytovaných informací. K novinkám patří také rozšířené možnosti hledání a výběru hostingových programů. Novou funkci přináší formulář umístěný na úvodní stránce, do kterého mohou návštěvníci a potencionální zákazníci zadávat individuální poptávky na hostingové služby. Požadavek je automaticky odeslán všem partnerům, kteří nabízí své služby v rámci Přehledu českého webhostingu. Tuto funkci je rovněž možné využít k ověření rychlosti reakce jednotlivých provozovatelů na dotazy a poptávky. Návštěvníci tak šetří čas, protože mají přímý kontakt na celé spektrum hostingových poskytovatelů.

Přehled českého webhostingu firmy HorMart s.r.o. je v České republice ojedinělá služba, která mapuje trh pronájmů www prostoru. Měsíčně navštíví server www.hormart.cz přibližně 10 tisíc čtenářů. Informace z Přehledu českého webhostingu přebírají přední české informačními servery, které se věnují internetové problematice.

Společnosi HorMart poskytuje profesionální služby na internetu. Zaměřuje se na zajišťování hostingových služeb, tvorbu pokročilých www prezentací a pronájem internetových aplikací.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Bude i český sport bez odpadu?

Bude i český sport bez odpadu?

Ty největší sportovní kluby už podléhají povinnému nefinančnímu reportingu, za pár let se to bude týkat i těch menších. Český sport témata ESG zatím spíš míjel. To se ale začíná měnit.