Návštěvnost kin podle Unie filmových distributorů – týden od 6. února 2003

18. 2. 2003 12:02

Nezařazené

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Když něco, tak Allegro, říká tržiště v mezinárodní kampani od DDB Warszawa

Nový mezinárodní komunikační koncept spouští online tržiště Allegro, reaguje na rostoucí poptávku po větší personalizaci.

Reklama
SDG




Pokračování filmové verze Tolkienovy ságy Pán prstenů s podtitulem Dvě věže je už pátý víkend v čele žebříčku návštěvnosti a tržeb českých kin. Celkem má na kontě už půl milionu diváků, tržby dosáhly téměř 54 milionů korun.


Podle informací Unie filmových distributorů je na druhém místě distribuční novinka – chytrá komedie Stevena Spielberga s názvem Chyť mě, když to dokážeš. Hlavní role v příběhu mladistvého podvodníka a utrápeného agenta FBI ztvárnili Leonardo DiCaprio a Tom Hanks. Film o víkendu zhlédlo 22.323 diváků a na tržbách vydělal přes dva a půl milionu korun. Těsně za ním skončil Troškův Kameňák.


Polanského Pianista je devátý. Hned za ním se umístil veterán žebříčku, vtipný americký animovaný snímek pro celou rodinu Doba ledová, který se v první desítce drží už více než čtyři měsíce. Domácí tvorbu reprezentuje už jen celovečerní debut scenáristy a režiséra Benjamina Tučka Děvčátko na místě šestnáctém.


Spielbergův snímek zabodoval především díky pražským kinům. Hrál se v deseti sálech metropole a porazil Pána prstenů i Kameňák.


Návštěvnost kin podle Unie filmových distributorů – týden od 6. února 2003


Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Bude i český sport bez odpadu?

Bude i český sport bez odpadu?

Ty největší sportovní kluby už podléhají povinnému nefinančnímu reportingu, za pár let se to bude týkat i těch menších. Český sport témata ESG zatím spíš míjel. To se ale začíná měnit.