Na For Habitat se prezentuje 250 vystavovatelů

6. 2. 2003 08:02

Nezařazené

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Pokáč zpívá v nové kampani: když neví mamka, poradí Partners Banka

Poradenská Partners Banka, která odstartovala 6. března, spouští od 2. dubna reklamní kampaň. Znalost značky buduje s písničkářem Pokáčem.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Desátého ročníku veletrhu bydlení, realit, rekonstrukcí a renovací For Habitat se účastní zhruba 250 firem z České republiky, Slovenska a Dánska. Vystavovatelé obsadili na výstavišti v Praze Letňanech 5080 metrů čtverečních plochy. Akci, kterou pořádá společnost ABF, potrvá tři dny.
Na veletrhu se představují stavební a developerské firmy, realitní kanceláře i subjekty z oblasti bankovnictví. Uskuteční se i odborné konference a přednášky. Ústřední expozicí veletrhu je kompletně zařízený modelový byt v činžovním domě, který obsahuje i domácí kancelář.
V samostatné expozici se pak například představuje osm typových panelákových koupelen.
Souběžně se koná i 9. veletrh životního prostředí a úspor Eco City, který je zaměřen na problematiku měst a obcí. Návštěvníci na něm mohou získat informace o regionálním rozvoji, územním plánování, rozvoji průmyslových zón i možnostech výstavby v regionech.
Veletrhy jsou ve čtvrtek a pátek otevřeny od 10:00 do 18:00 hodin. V sobotu se letňanský areál uzavře v 16:00 hodin.
Od stanice metra Vysočanská jezdí na výstaviště zdarma veletržní linka 758. Základní vstupné činí 60 korun.
-čtk-

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Povídali jsme si s Aimée McLaughlinovou, zástupkyní šéfredaktora časopisu Creative Review, který je od roku 1980 zdrojem informací o umění, reklamě a designu ve Velké Británii. Aimée se s námi podělila o své názory na to, čím je časopis jedinečný, na současné překážky v kreativním průmyslu a na to, že se poprvé stala členkou hlavní poroty Epica Awards.