Inovativní řešení firemní komunikace

22. 1. 2003 11:01

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Pokáč zpívá v nové kampani: když neví mamka, poradí Partners Banka

Poradenská Partners Banka, která odstartovala 6. března, spouští od 2. dubna reklamní kampaň. Znalost značky buduje s písničkářem Pokáčem.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Společnost Aliatel přichází v těchto dnech na trh s inovativním rozšířením vlastní datové služby Business IP. Nová služba je vhodná pro společnosti, jejichž zaměstnanci často cestují či pracují z domova a potřebují přistupovat k firemnímu e-mailu nebo interaktivně pracovat jako kdyby byli v kanceláři.
Nejvýraznější změny doznal volitelný doplněk vzdáleného přístupu tzv. Remote Access. Od konkurenčních služeb na českém trhu se odlišuje variabilitou využití, kdy se uživatel může do své privátní sítě připojit z celého světa, navíc dvěma různými způsoby. Jedním z nich je přístup v rámci České republiky, kdy si uživatel může zvolit buď internetový tarif s přístupovým číslem 971 nebo bezplatný tarif s přístupovým číslem 800, v tomto případě jsou poplatky účtovány zaměstnavateli. Pokud uživatel přistupuje ze zahraničí, může využít libovolného připojení k internetu. Komunikace s firmou je vždy zajištěna prostřednictvím bezpečného šifrovaného spojení s autentizací uživatele.

Dalším novým doplňkem je možnost šifrování jednotlivých přístupových linek do firemní sítě. To umocňuje bezpečnost progresivní MPLS technologie, kterou služba Business IP využívá. Uvedené řešení je určeno zákazníkům, pro které je na prvním místě maximální bezpečnost.

Nový bezpečnostní prvek lze též využít ve spojení s internetovou službou Speedline. Jedná se o firewallové služby v základním provedení Basic a škálovatelném provedení Advanced, které lze optimálně přizpůsobit přáním zákazníka.

Aliatel tímto reaguje na zvýšenou poptávku po bezpečnosti firemní komunikace a opět potvrzuje, že uspokojování individuálních potřeb zákazníků je na prvním místě.

ALIATEL a.s.
poskytuje v garantované kvalitě výběr spolehlivých datových, telefonních a internetových služeb. Aliatel je držitelem mezinárodně uznávaného certifikátu kvality ISO 9001:2000 a zároveň prvním operátorem, který od července 2002 nabízí plnohodnotné telefonní služby v rámci volby operátora. Aliatel byl oceněn v rámci žebříčku Fast 50 Deloitte & Touche jako 2. nejrychleji rostoucí technologická společnost v ČR a 15. ve střední Evropě.
Akcionářská struktura Aliatelu je ze 60 % tvořena rozvodnými energetickými akciovými společnostmi (Severomoravská energetika, a. s., Jihomoravská energetika, a. s., Jihočeská energetika, a. s., a Západočeská energetika, a. s., mají po 10,33 %, Pražská energetika, a. s., a Severočeská energetika, a. s., po 9,33 %). Zbývajících 40 % akcií je v držení německé RWE Com GmbH & Co. oHG.
Více informací o společnosti Aliatel a jejích službách naleznete na www.aliatel.cz.

Další informace: Public Relations společnosti Aliatel, Petra Kopecká,
tel./fax: 2 2525 3152, e-mail: [email protected]

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Povídali jsme si s Aimée McLaughlinovou, zástupkyní šéfredaktora časopisu Creative Review, který je od roku 1980 zdrojem informací o umění, reklamě a designu ve Velké Británii. Aimée se s námi podělila o své názory na to, čím je časopis jedinečný, na současné překážky v kreativním průmyslu a na to, že se poprvé stala členkou hlavní poroty Epica Awards.