UPC zřejmě ještě letos zařadí metropolitní Galaxii a Stanici O

18. 10. 2002 14:10

Nezařazené

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Když něco, tak Allegro, říká tržiště v mezinárodní kampani od DDB Warszawa

Nový mezinárodní komunikační koncept spouští online tržiště Allegro, reaguje na rostoucí poptávku po větší personalizaci.

Reklama
SDG

Největší kabelová síť v ČR UPC zřejmě ještě letos zařadí do své nabídky dvě české televize. Na kabelu by se tak měla objevit metropolitní televize Galaxie, která v současnosti vysílá pozemně v Praze a Hradci Králové, a nová hudební Stanice O. Podle mluvčího UPC Františka Maliny firma s oběma televizemi jedná. Kdy by předplatitelé UPC mohli nové programy naladit zatím Malina nechtěl sdělit, mělo by to však být ještě letos.
UPC již získala registraci obou kanálů od rady pro rozhlasové a televizní vysílání. Podle Maliny firma o registraci programů zažádala s předstihem proto, aby mohla vysílání do nabídky zařadit okamžitě, jakmile s televizemi podepíše smlouvy. Stanice O by se měla stát součástí nabídky ve všech hlavních sítích UPC v České republice, zatímco Galaxie bude zřejmě v nabídce pouze některých sítí, hlavně v Praze.
O zařazení Stanice O jedná také druhá největší kabelová síť Intercable. Podle manažera marketingu Michala Martinovského však Intercable neusiluje o pozemní Galaxii. Ta totiž vysílá v místech, kde Intercable nemá síť. Firma však jedná o zařazení sportovního satelitního kanálu Galaxie Sport.

-čtk-

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Bude i český sport bez odpadu?

Bude i český sport bez odpadu?

Ty největší sportovní kluby už podléhají povinnému nefinančnímu reportingu, za pár let se to bude týkat i těch menších. Český sport témata ESG zatím spíš míjel. To se ale začíná měnit.