Inzert Leasing využívá soukromou inzerci

5. 9. 2002 10:09

Nezařazené

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Agentura roku: porota za vášnivé diskuse vybírala odpovědnou agenturu

Již třetí zasedání poroty v rámci Agentury roku, kterou pořádá týdeník Marketing & Media, mělo za úkol vybrat odpovědnou agenturu. Odborným garantem této kategorie je Asociace společenské odpovědnosti.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Společnost GE Capital Leasing přišla s novou službou usnadňující leasingový nákup ojetých automobilů prodávaných prostřednictvím inzerce. Jde o nový produkt Inzert Leasing, který vstupuje do procesu soukromé inzerce prodeje a nákupu vozů.
Jednodušší je především to, že prodej a nákup ojetého automobilu mezi dvěma fyzickými osobami neprobíhá tak jako doposud prostřednictvím standardního odkupu a prodeje v autobazaru. Celý obchod začíná tím, že kupující nalezne požadovaný automobil v inzerci. Kupující poté kontaktuje prodávajícího, se kterým se dohodne na ceně automobilu. K tomu, aby mohl být obchod uzavřen kontaktuje kupující bezplatnou infolinku GE Capital Leasing, na které dostane informaci o tom, zda je na vybraný automobil leasing možný a který nejbližší autobazar obchod zprostředkuje. Prostřednictvím produktu Inzert Leasing však není nutné automobil nejprve prodat autobazaru a poté si jej odkoupit i s navýšením, které by si autobazar ponechal jako provizi. V případě Inzert Leasingu zůstává dohodnutá cena mezi prodávajícím a nakupujícím stejná. Rolí autobazaru je tak ověřit technický stav vozidla, zaslat návrh leasingové smlouvy a zajistit prověření původu vozu.

-bob-

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení