SIMAR ke katastrofálním záplavám

29. 8. 2002 09:08

Nezařazené

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Fajn rádio si novým partnerstvím s Enterprise Esports otvírá dveře do gamingu

Fajn rádio z mediální skupiny Media Bohemia se v marketingu dlouhodobě zaměřuje na spolupráci s influencery a tiktokery z různých oblastí. Nyní prostřednictvím Enterprise Esports vstupuje do oblasti esportu a bude oslovovat milovníky gamingu.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Společnost agentur pro výzkum trhu SIMAR vydalo v souvislosti s povodněmi své mimořádné prohlášení. V něm se mj. praví, že byla ovlivněna jak vlastní práce agentur, tak i řada tazatelů agentur patří mezi postižené. V řadě případů je obtížnější získávat reprezentativní údaje z výzkumu a v některých oblastech je zcela nemožné realizovat výzkumná šetření, protože rozhodujícím způsobem jsou postiženi právě respondenti.
SIMAR v této souvislosti ústy svého předsedy Stanislava Zahradníčka žádá občany, aby a priori neodmítali tazatele, když je požádají o odpovědi na několik otázek. Výsledky výzkumu totiž často ukazují, co si myslí veřejnost, co je pro občany důležité a významné a co je dnes zcela nepodstatné. A tyto výsledky může použít jak státní správa, zastupitelstva, ale také samozřejmé výrobní a obchodní podniky, služby, aby co nejoptimálněji nasměrovali své nejbližší aktivity.

-bob-

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení