Mazda zahájí výrobu v Evropě

15. 8. 2002 10:08

Nezařazené

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Puma s Fotbalovou asociací České republiky představily nové dresy

Puma ve spolupráci s Fotbalovou asociací České republiky slavnostně představila dresy národního týmu pro nadcházející 2 období, ve kterých si mimo jiné reprezentanti zahrají letošní Euro.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Na 102. pařížském autosalonu, který se uskuteční ve Francii v době od 26. září do 13. října představí Mazda Motor Corporation vůz Mazda2. Jedná se o první model, který bude vyráběn v Evropě, a to konkrétně ve španělské Valencii.

Výroba Mazdy2 bude zahájena na začátku roku 2003 a bude prvním modelem evropské produkce. Tento model je druhým výrobkem značky Mazda zcela nové generace, který následuje po Mazdě6. Na japonském trhu byl tento vůz představen již 7. srpna pod  označením Demio. Mazda2 je úplně nový vůz vyvinutý s  cílem stát se významnou značkou v segmentu malých vozů.

-bob-

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Povídali jsme si s Aimée McLaughlinovou, zástupkyní šéfredaktora časopisu Creative Review, který je od roku 1980 zdrojem informací o umění, reklamě a designu ve Velké Británii. Aimée se s námi podělila o své názory na to, čím je časopis jedinečný, na současné překážky v kreativním průmyslu a na to, že se poprvé stala členkou hlavní poroty Epica Awards.