Hudební program na Evropě 2 je možné zjistit pomocí sítě T-Mobile

2. 8. 2002 11:08

Nezařazené

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Máme první fotky z Agentury roku. Podívejte se, jak jsme oslavili vítěze!

Letošní slavnostní předávání cen Agentury roku proběhlo v úterý 16. dubna v prostoru Václaváku 22. Bylo s námi u toho přes sto hostů a zábava byla ohromná. Přinášíme vám první část fotogalerie.

Reklama
SDG

Evropa 2, T-Mobile a Vero Partners představily novou službu s názvem Songster, která umožňuje zákazníkům sítě T-Mobile získat aktuální informace o hudebním programu vysílaném na Evropě 2. Prostřednictvím SMS tak může uživatel sítě T-Mobile získat jméno interpreta a název skladby, která je právě rádiem vysílána, nebo která byla vysílána kdykoliv dříve v daném dni.
„Stane se, že Vás ve vysílání rádia zaujme píseň a nevíte, kdo tuto píseň nazpíval a ani jak se píseň jmenuje. Díky nové službě Songster stačí pouze odeslat jedinou SMS, abyste tyto informace zjistili,“ říká Jiří Hájek, tiskový mluvčí společnosti RadioMobil.
Zákazník, který chce využít službu Songster pro zjištění názvu a interpreta právě hrané písně zašle SMS ve tvaru SONG EV2 na číslo 4616. Pro informaci o skladbě vysílané kdykoliv dříve během daného dne stačí zaslat SMS ve tvaru SONG EV2 HHMM, kde HHMM udává hodinu a minutu vysílání skladby. Za odeslanou SMS zaplatí zákazník dle tarifu, příchozí informace je zpoplatněna částkou 6,30 Kč (cena je uvedena včetně 5% DPH.) Nápověda pro tuto službu je zdarma dostupná po zaslání SMS ve tvaru ?SONG na číslo 4616.
Songster je první službou tohoto charakteru v České republice. V blízké budoucnosti se předpokládá jeho rozšíření o další funkce a to jak v přímé vazbě s programem rádia, tak s hudební scénou obecně.

-mav-

Redakce MAM

Další zajímavé čtení