Holiday Navigator opět na palubě ČSA

4. 6. 2002 18:06

Nezařazené

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Když něco, tak Allegro, říká tržiště v mezinárodní kampani od DDB Warszawa

Nový mezinárodní komunikační koncept spouští online tržiště Allegro, reaguje na rostoucí poptávku po větší personalizaci.

Reklama
SDG




Na palubách charterových letů ČSA mohou cestující v těchto dnech najít speciální časopis o cestování Holiday Navigator. Pro ČSA ho na klíč připravila agentura Boomerang Publishing. Prodej inzerce zajišťovala společnosti Boomerang Media. Časopis vychází v nákladu 70 tisíc kusů a je zdarma distribuován pouze v letních, turisticky exponovaných, měsících. Časopis přináší reportáže z oblíbených letních destinací, slovníčky, cenové koše a užitečné informace pro turisty. Haliday Navigator může sloužit i jako průvodce, který mohou cestující využívat i po přistání po celou dobu pobytu na dovolené. Hlavním partnerem Holiday Navigatoru je značka Metaxa. Holiday Navigator vychází již druhým rokem, tentokrát ve formátu A4.


obr


-rač-

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Bude i český sport bez odpadu?

Bude i český sport bez odpadu?

Ty největší sportovní kluby už podléhají povinnému nefinančnímu reportingu, za pár let se to bude týkat i těch menších. Český sport témata ESG zatím spíš míjel. To se ale začíná měnit.