Nový magazín Země světa vyšel poprvé nákladem 26,5 tisíce kusů

9. 5. 2002 09:05

Nezařazené

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Fajn rádio si novým partnerstvím s Enterprise Esports otvírá dveře do gamingu

Fajn rádio z mediální skupiny Media Bohemia se v marketingu dlouhodobě zaměřuje na spolupráci s influencery a tiktokery z různých oblastí. Nyní prostřednictvím Enterprise Esports vstupuje do oblasti esportu a bude oslovovat milovníky gamingu.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Nový cestovatelský měsíčník Země světa, který se nově objevil na stáncích, vyšel nákladem 26,5 tisíce kusů. Cílem vydavatelství ABC-Info je dosáhnout do konce letošního roku 35 tisíc výtisků, řekl Miloš Uhlíř z tohoto vydavatelství.
Každý měsíc bude časopis na 64 stránkách přinášet reportáže, články a informace o přírodě, kulturním dědictví, památkách, tradicích a zvycích jednotlivých národů a kultur všech kontinentů. Cílem periodika je zavést čtenáře nejen do známých oblastí, ale i do zapomenutých krajů, které stojí za návštěvu, přestože se jim turistické trasy vyhýbají, dodal Uhlíř.
Značnou část edičního plánu tvoří monotematická čísla, tedy vydání věnovaná jedné zemi, oblasti či zajímavému tématu. Úvodní monotematické číslo je věnováno Austrálii. V červnu vyjde číslo zaměřené na západní oblasti Francie a v červenci na Turecko.
Časopis Země světa je k dostání v novinových stáncích a v síti vybraných knihkupectví. Časopis stojí 40 Kč.

-man-

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení