Cenu pro nejlepšího obchodníka roku získal Plus Discount

5. 4. 2002 10:04

Nezařazené

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Fajn rádio si novým partnerstvím s Enterprise Esports otvírá dveře do gamingu

Fajn rádio z mediální skupiny Media Bohemia se v marketingu dlouhodobě zaměřuje na spolupráci s influencery a tiktokery z různých oblastí. Nyní prostřednictvím Enterprise Esports vstupuje do oblasti esportu a bude oslovovat milovníky gamingu.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Cenu Zlatý dukát 2002 pro nejlepšího obchodníka získal Plus Discount. Mezi dodavateli bylo vyhodnoceno jako nejlepší Hamé Babice a osobností roku se stal ředitel GfK Praha a viceprezident Svazu obchodu Michal Ševera. Ceny oceněným firmám a osobnostem včera předalo vedení časopisu Moderní obchod, který ceny uděluje již sedmým rokem.
Porota vybírala i firmy ze Slovenska. Nejlepším obchodníkem Slovenska se stala Jednota SD Nové Zámky, dodavatelem roku je topoľčanský pivovar Topvar a osobností porota zvolila předsedu představenstva Jednoty SD Bratislava Adriána Ďurčeka.
Vítěz české kategorie obchod Plus Discount ze skupiny Tengelmann letos otevře v ČR již 100. prodejnu. Mezi zákazníky je podle Moderního obchodu Plus Discount oceňován kromě nízkých cen především kvůli přehlednosti prodejen. Dodavatelé zase cení firmu kvůli vysoké platební morálce a spolehlivosti při odběru dohodnutého množství zboží. Loni vzrostly tržby Plus Discountu na 9,9 miliardy korun.
Oceněný dodavatel Hamé Babice vyrábí 935 výrobků z masa, zeleniny a ovoce pro domácí trh a 386 produktů pro export. Tržby firmě loni vzrostly o šest procent na 3,248 miliardy korun.
Slovenské družstvo Jednota SD Nové Zámky patří mezi deset největších slovenských obchodníků. Jeho tržby v roce 2001 vzrostly na 2,3 miliardy slovenských korun. Firma působí na jihozápadě Slovenska.

-man-

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení