Veletrh Schola Nova nabízí ukázky moderního zařízení pro školy

26. 3. 2002 18:03

— Mohlo by vás zajímat —

Máme první fotky z Agentury roku. Podívejte se, jak jsme oslavili vítěze!

Letošní slavnostní předávání cen Agentury roku proběhlo v úterý 16. dubna v prostoru Václaváku 22. Bylo s námi u toho přes sto hostů a zábava byla ohromná. Přinášíme vám první část fotogalerie.

Reklama
SDG

Moderní vybavení škol a vzdělávacích institucí je k vidění na veletrhu Schola Nova, který se začíná dnes ve Veletržním paláci v Praze a potvá do čtvrtka do 28. března. Přináší inspirace a novinky, které mohou zpříjemnit výuku a přispět ke zvýšení efektivity vzdělávání, informovala Marcela Zelinková z pražské kanceláře společnosti Veletrhy Brno.
Veletrhu se účastní firmy, které vybavují školy, školská zařízení, jazykové učebny a laboratoře. Nedílnou součástí veletrhu je i nabídka audiovizuální techniky, sportovního vybavení a nových titulů pedagogických nakladatelství.
Doprovodný program veletrhu nabídne mimo jiné seminář poslanců věnovaný budoucnosti českého školství. Druhý den veletrhu, tedy 27. března, je plánován seminář ministerstva školství na téma „Dlouhodobý záměr vzdělávání“. Program doplní i konference o současném stavu projektu Internet do škol, který má školy vybavit počítači a připojením k internetu.
Akce se koná pod záštitou ministerstva školství a v rámci celostátního projektu „Březen – měsíc internetu“. Loni veletrh navštívilo 7500 zájemců.

-man-

Další zajímavé čtení