ARBOmedia oficiálně oznámila zastoupení Fox Kids v ČR

7. 3. 2002 17:03

— Mohlo by vás zajímat —

Máme první fotky z Agentury roku. Podívejte se, jak jsme oslavili vítěze!

Letošní slavnostní předávání cen Agentury roku proběhlo v úterý 16. dubna v prostoru Václaváku 22. Bylo s námi u toho přes sto hostů a zábava byla ohromná. Přinášíme vám první část fotogalerie.

Reklama
SDG

Jak jsme již avizovali v pondělním vydání M&M, společnost ARBOmedia začne zastupovat dětský animovaný kanál Fox Kids při prodeji reklamy. Dnes oficiálně oznámila, že byla pověřena prodejem reklamního prostoru pan-evropského televizního kanálu Fox Kids pro území střední a východní Evropy.
V ČR přináší Fox Kids dětským divákům 13 hodin pohádek, příběhů a seriálů v plném českém dabingu denně prostřednictvím distribučního kanálů UPC, Intercable CZ a TES Media. Výhradně dětem určený televizní kanál Fox Kids je nejrychleji se rozšiřující televizí s evropským pokrytím. Stanice šířená prostřednictvím satelitního resp. kabelového vysílání dokázala během 4 let pokrýt 25 milionů předplatitelů. Vznikl i středo- a východoevropský kanál, který od roku 2001 vysílá pro Českou a Slovenskou republiku a Maďarsko.
V duchu orientace stanice na středo- a východoevropský region je i uzavření smlouvy o zastupování při prodeji reklamního prostoru se společností ARBOmedia.net Europe. Na český trh přináší ARBOmedia nabídku reklamního prostoru Fox Kids počínaje březnem letošního roku.

-mav-

Další zajímavé čtení