Siemens uvádí ucelenou nabídku ve stylu F1

1. 2. 2002 09:02

Nezařazené

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Pokáč zpívá v nové kampani: když neví mamka, poradí Partners Banka

Poradenská Partners Banka, která odstartovala 6. března, spouští od 2. dubna reklamní kampaň. Znalost značky buduje s písničkářem Pokáčem.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Společnost Siemens IC Mobile, dlouhodobý sponzor závodů Formule 1, v této sezóně poprvé uvádí na trh ucelenou řadu výrobků ve stylu Formule 1.
Vedle technologického partnerství Siemens IC Mobile (dovoze Mobilní informace a komunikace – ICM) a týmu West McLaren se výrobce mobilních telefonů zaměřuje také na vytváření celé řady dalších aktivit. Vedle mobilního telefonu ve stylu Formule 1, což je verze přístroje ME45 GPRS určeného pro venkovní aktivity se speciálním designem Formule 1, Siemens brzy nabídne také příslušenství ve stylu Formule 1 – například pouzdra na mobilní telefony, vyzváněcí melodie speciálně navržené pro Formuli 1 a také grafické symboly pro displeje mobilních telefonů.
V samotném Německu Siemens IC Mobile dnes jako sponzora sportu vnímá čtvrtina Němců. To představuje nárůst o 8 % oproti předchozímu roku (podle základní studie Sponsoring in Sport 2001/2002 zpracované společností INRA). Siemens IC Mobile se snaží posílit povědomí o značce Siemens a zvýšit své tržní podíly, a to zejména na rostoucích trzích v zemích Jižní Ameriky a Asie, které jsou zapojeny do globálního programu Grand Prix Formule 1.

-bob-

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Povídali jsme si s Aimée McLaughlinovou, zástupkyní šéfredaktora časopisu Creative Review, který je od roku 1980 zdrojem informací o umění, reklamě a designu ve Velké Británii. Aimée se s námi podělila o své názory na to, čím je časopis jedinečný, na současné překážky v kreativním průmyslu a na to, že se poprvé stala členkou hlavní poroty Epica Awards.