reklama
reklama
22.06.2018 06:59 jídlo

Velké věci v malé obci. Davide Lagomarsino vaří v horoměřickém Unicu moderní italskou kuchyni šmrncnutou štiplavostí Asie

Petr Holec # jídlo, tipy, recenze restaurací, restaurace
21.06.2018 00:00 restaurace

Inspirace vídeňskou kuchyní v domě U Tří kaprů. Ochutnali jsme nejoblíbenější pokrmy císaře Františka Josefa I.

Libor Budinský # restaurace, jídlo, gastronomie
17.06.2018 09:02 jídlo

Nově neznamená vždy lépe. Menu v Urxova 10 je určitě současnější než mělo předchozí Porto, směrem dolů naopak zamířila obsluha

Petr Holec # restaurace, recenze restaurací, tipy, jídlo
17.06.2018 08:36 jídlo

Chybějící stránka menu Petra Holce: Je všechno v pořádku?

Petr Holec # gastronomie, obsluha, restaurace
14.06.2018 00:00 restaurace

Prostorná zahradní restaurace na Slovanském ostrově zahajuje letní sezonu. Ochutnali jsme nové menu

Libor Budinský # restaurace, jídlo, gastronomie
13.06.2018 06:34 události

Hospody zavírají, chybí jim 15 tisíc kuchařů i servírek. I tak je v Česku největší koncentrace restaurací v Evropě

Karolína Oškerová, Martin Ťopek # pohostinství, restaurace, kuchař, hotelnictví
08.06.2018 06:47 jídlo

Pomaleji, ale dobře. Obědové menu v Café Lounge trumfne svou kvalitou většinu denních menu v Česku

Petr Holec # jídlo, restaurace, tipy, recenze restaurací
08.06.2018 10:50 komerční speciál grilování

Naše chutě jsou pořád barbarské

Jarmila Jelínková # Komerční prezentace, jídlo, restaurace, šéfkuchař, gastronomie, recept
01.06.2018 07:11 jídlo

Až moc velká žranice. V restauraci Na Břetislavce u Šáreckého údolí nabízí dobré hospodské klasiky, jen porce jsou zbytečně velké

Petr Holec # jídlo, tipy, recenze restaurací, restaurace
31.05.2018 07:50 extra

Rok bez kouře v hospodách: Zákon vyhnal kuřáky z restaurací do ulic. Celkově kouří jen o něco méně lidí

Markéta Šrajbrová # zdraví, kouření, restaurace, zákaz
1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 142
reklama