reklama
reklama
08.06.2018 10:42 Zahraniční

Facebook vypustil na veřejnost soukromé příspěvky. Softwarová chyba se dotkla až 14 milionů uživatelů

ČTK # Facebook, sociální sítě, ochrana osobních údajů
06.06.2018 00:00 právo

GDPR: Česko zavalené souhlasy

Ivo Kubíček # GDPR, právo, ochrana osobních údajů
30.05.2018 07:37 podniky a trhy

Po zavedení GDPR se pro Evropany změnil přístup na americké weby. Některé jsou rychlejší a bez reklam, jiné si neotevřou vůbec

Jan Úšela # GDPR, Los Angeles, Facebook, ochrana osobních údajů, USA
28.05.2018 10:36 Analýzy a projekty

Většina Čechů netuší, co dělá lékař s jejich osobními údaji

ICT Revue # ICT, zdravotnictví, GDPR, ochrana osobních údajů, CompuGroup Medical (CGM)
25.05.2018 09:20

Pražský magistrát dal osm milionů korun za konzultace ohledně GDPR. 4,5 milionu šlo jedné konkrétní firmě

ČTK # GDPR, Praha, Magistrát hlavního města Prahy, ochrana osobních údajů
27.05.2018 21:31

Chceme vzdělávat, ne tvrdě trestat, říká šéfka Úřadu pro ochranu osobních údajů

Jan Úšela # GDPR, ÚOOÚ, ochrana osobních údajů
25.05.2018 10:19 gdpr přichází

Chceme vzdělávat, ne tvrdě trestat, říká šéfka Úřadu pro ochranu osobních údajů

Jan Úšela # GDPR, ÚOOÚ, ochrana osobních údajů
24.05.2018 09:20 titulní strana

Soukromí bude lépe chráněno, tvrdí Evropská unie. V Česku ale start GDPR provází problémy, firmy nejsou připraveny a stát zanedbal osvětu

Martin Ťopek, Jan Úšela # GDPR, ochrana osobních údajů, Evropská unie
24.05.2018 00:00 názory

Polemika: Je nová ochrana dat správný krok? ANO

Oldřich Kužílek # GDPR, ochrana osobních údajů, Evropská unie
24.05.2018 00:00 názory

Polemika: Je nová ochrana dat správná cesta? NE

Karel Havlíček # GDPR, ochrana osobních údajů, Evropská unie
1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 15
reklama