reklama
reklama

# GDPR

14.06.2018 00:00 ze světa práva

Kamery se už nemusí hlásit státu. Veškerá odpovědnost se přesouvá na jejich provozovatele

Alžběta Vejvodová # Úřad pro ochranu osobních údajů, kamerový systém, GDPR
12.06.2018 15:08 Rozhovory a názory

Nástup robotizace je věcí blízké budoucnosti

ICT Revue # ICT, analýza, robotizace, automatizace, průmysl 4.0, GDPR, PwC
10.06.2018 22:58

GDPR čeká na zákon, o první verzi jednaly výbory sněmovny

Martin Ťopek # GDPR, sněmovna, KDU-ČSL, legislativa
08.06.2018 00:00 události

GDPR čeká na zákon, o první verzi jednaly výbory sněmovny

Martin Ťopek # GDPR, sněmovna, KDU-ČSL, legislativa
07.06.2018 22:04

GDPR si Česko změkčí. Výjimky dostanou média či vědci, sníží se statisícové pokuty

Martin Ťopek # GDPR, média, zákon, sněmovna
08.06.2018 09:58

Evropské nařízení o ochraně osobních údajů si Česko změkčí. Výjimky dostanou média či vědci, sníží se statisícové pokuty

Martin Ťopek # GDPR, média, zákon, sněmovna
06.06.2018 00:00 právo

GDPR: Česko zavalené souhlasy

Ivo Kubíček # GDPR, právo, ochrana osobních údajů
30.05.2018 07:37 podniky a trhy

Po zavedení GDPR se pro Evropany změnil přístup na americké weby. Některé jsou rychlejší a bez reklam, jiné si neotevřou vůbec

Jan Úšela # GDPR, Los Angeles, Facebook, ochrana osobních údajů, USA
29.05.2018 15:01 Média

Některé americké weby kvůli GDPR odřízly uživatele z Evropy

Ludmila Christov # GDPR, média, USA, web
28.05.2018 10:36 Analýzy a projekty

Většina Čechů netuší, co dělá lékař s jejich osobními údaji

ICT Revue # ICT, zdravotnictví, GDPR, ochrana osobních údajů, CompuGroup Medical (CGM)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 14
reklama