reklama
reklama

# GDPR

07.06.2019 08:00 Analýzy a projekty

Polovina zaměstnanců neví, jak šifrovat důvěrná firemní data

ICT Revue # ICT, zálohování, ochrana dat, šifrování, GDPR, Eset, Seznam.cz
06.06.2019 00:00

Rok s GDPR. Co přineslo ochraně soukromí?

Jiří Černý # GDPR, Microsoft, ochrana osobních údajů, právo
05.06.2019 00:00 Právo

News

red # advokátní kancelář, GDPR, partnerství, právník, kybernetická bezpečnost
29.05.2019 07:36 Právo

Inovace pronikly už i do veřejného práva. Smlouvy se uzavírají digitálně, přicházejí "chytré" kontrakty

Václav Filip # inovace, právo, Evropská unie, GDPR
27.05.2019 08:18 Analýzy a projekty

Informační zabezpečení firem se díky GDPR zlepšilo. Nedostatky jsou hlavně v edukaci zaměstnanců

ICT Revue # ICT, legislativa, ochrana osobních údajů, GDPR, Eset
26.05.2019 15:24 Zahraniční

Technologický nacionalismus a absolutní svoboda projevu: Co s sebou do nového Evropského parlamentu přinesou euroskeptici?

Renáta Németh # GDPR, technologie, autorské právo, euroskepticizmus, Evropské volby, Evropský parlament, evropské volby 2019, volby do europarlamentu
24.05.2019 20:50 Téma čísla

Absurdní rok s GDPR: Padlo osm pokut, o vymazání dat z marketingových databází žádá minimum lidí. Z muzeí ale mizí návštěvní knihy

Alžběta Vejvodová, Jana Rosůlková # Úřad pro ochranu osobních údajů, ochrana osobních údajů, GDPR, Česko
24.05.2019 21:09 Téma čísla

Česká cesta k ochraně dat: Úředníci se pokut bát nemusí, vyhnou se jim asi i univerzity, nemocnice či ČT

Alžběta Vejvodová # ochrana osobních údajů, Evropská unie, GDPR, zákon
23.05.2019 00:00 Editorial

Vážení čtenáři

Dalibor Martínek # editorial, GDPR
12.05.2019 12:13

Češi chtějí na internetu vydělat na osobních údajích. Čtvrtina národa je sdílí výměnou za "něco zdarma", tvrdí průzkum

ČTK # data, osobní údaje, GDPR, průzkum
1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 21
reklama