Foto: Toyota

Toyota tančí s hvězdou TikToku

13. 1. 2022 07:01

— Mohlo by vás zajímat —

Pokáč zpívá v nové kampani: když neví mamka, poradí Partners Banka

Poradenská Partners Banka, která odstartovala 6. března, spouští od 2. dubna reklamní kampaň. Znalost značky buduje s písničkářem Pokáčem.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

V novém spotu na model Corolla Cross od agentury Burrell Communications sází značka na perfektní choreografii v rytmu originálního songu.

Nová americká kampaň Toyoty pro model Corolla Cross, v němž se značka připomíná i jako olympijský partner, se toří okolo konceptu „Just Perfect“ (prostě perfektní). Součástí integrované komunikace je i spot od agentury Burrell Communications a produkční společnosti In & Out, který si hraje s perfektní choreografií.

Hrdinou kampaně je tanečník a influencer Aubrey Fisher, jenž má na Instagramu přes dva miliony sledujících, stejně tak i na TikToku. V choreografii na originální song „I Got It“, který nahráli Jung Youth a Jeremy Silver, se Fisher se svou partou protančí k vozu samotnému, aby se mohli vydat na výlet.

https://www.youtube.com/watch?v=6SXGcdk08CY

Záběry spolu s „vychytanými“ tanečními kroky neopomíjejí ukazovat ani „vychytávky“ vozu. Pro „prostě perfektní“ sladění hudby, tance a reklamy na nový model značky byla potřeba i synchronizovaná práce s kamerou, jíž měl na svědomí Federico Cantini v režii Daniela Azencota.

„Chtěl jsem, aby vše vypadalo sofistikovaně a zároveň jednoduše, pro což byla klíčová práce s kamerou a mladistvá energie Aubreyho Fishera a jeho taneční skupiny. Jsem hrdý na to, jak se nám do tanečního čísla podařilo zakomponovat i auto samotné,“ uvedl Azencot, pro nějž je to už třetí kampaň s Tyoytou a agenturou Burrell.

Součástí integrované kampaně automobilky jsou i další spoty vytvořené s agenturami Saatchi & Saatchi, Intertrend a Conill Advertising. Objevuje se jak v TV, tak v digitálu (včetně streamovací služby Hulu či Peacock), na sociálních sítích (samozřejmě včetně TikToku, jehož součástí bude i speciální spolupráce), venkovní reklamě či audioformátech.

Foto: Toyota

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Jakub Křešnička

O ekonomice píše přes deset let, prošel redakcemi týdeníků Ekonom, Euro a Týden, kde byl mimo jiné zodpovědný za každoroční speciál 111 nejbohatších Čechů a Slováků. Do Marketing & Media nastoupil s prvním lockdownem a věnuje se převážně kreativitě, reklamě, agenturám či B2B.

Další zajímavé čtení

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Povídali jsme si s Aimée McLaughlinovou, zástupkyní šéfredaktora časopisu Creative Review, který je od roku 1980 zdrojem informací o umění, reklamě a designu ve Velké Británii. Aimée se s námi podělila o své názory na to, čím je časopis jedinečný, na současné překážky v kreativním průmyslu a na to, že se poprvé stala členkou hlavní poroty Epica Awards.