Akce Brand management se blíží. Chce „nakopnout marketing“

4. 10. 2021 07:10

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Pokáč zpívá v nové kampani: když neví mamka, poradí Partners Banka

Poradenská Partners Banka, která odstartovala 6. března, spouští od 2. dubna reklamní kampaň. Znalost značky buduje s písničkářem Pokáčem.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Společnost Blue Events uspořádá 13. října 2021 největší českou konferenci o značkách Brand management. Akce proběhne naživo v Cubex Centru Praha. Cílem je dodat kuráž všem, kdo věří v hodnotu marketingu.

Konference Brand management přinese 13. října program plný inspirativních příběhů a názorů na to, jak znovu „nakopnout marketing“. „Všichni potřebujeme novou energii po měsících pod zámkem, kdy si kdekdo do marketingu kopnul, nebo mu osekal rozpočet,“ říká za organizátory Jan Patera z Blue Events.

Již 22. ročník největší české konference o značkách ukáže přínos marketingu pro růst firem. „Marketing chápeme jako klíč k úspěchu na trhu, tedy nejen jako komunikaci, jak je běžně úzce pojímán,“ dodává Patera.

Hlavní náplní programu budou i letos úspěšné a aktuální příběhy značek z českého a slovenského trhu. Doplní je slavné osobnosti z Velké Británie jako Paul Feldwick, legenda strategického plánování a autor knih The Anatomy of Humbug a Why Does the Pedlar Sing?, dále Dan White, autor knihy The Smart Marketing Book: The Definitive Guide to Effective Marketing Strategies a brilantní vypravěč a kreslíř. Z Německa přijíždí Kyra von Mutius, vycházející hvězda a šéfka strategie agentury Heimat známé v Česku hlavně dlouhodobou prací pro Hornbach. Mezi řečníky bude také Štefan Sarvaš, který pracuje v globální centrále společnosti Mars a věnuje se strategickým změnám na trzích s růstovým potenciálem. Ze Slovenska přijíždí Martin Mrva, Cienf Marketing Officer výrazně rostoucí značky Dedoles.

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Povídali jsme si s Aimée McLaughlinovou, zástupkyní šéfredaktora časopisu Creative Review, který je od roku 1980 zdrojem informací o umění, reklamě a designu ve Velké Británii. Aimée se s námi podělila o své názory na to, čím je časopis jedinečný, na současné překážky v kreativním průmyslu a na to, že se poprvé stala členkou hlavní poroty Epica Awards.