Foto: Nike

VIDEO: Kdo je sportovec? Ten kdo se hýbe? Tak to jsi ty, říká Nike.

15. 3. 2021 07:03

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Pokáč zpívá v nové kampani: když neví mamka, poradí Partners Banka

Poradenská Partners Banka, která odstartovala 6. března, spouští od 2. dubna reklamní kampaň. Znalost značky buduje s písničkářem Pokáčem.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Můžeš být sportovkyní? Ty, matka? Ty, těhotná? Značka Nike včera zveřejnila na svých kanálech nový spot s názvem „The Toughest Athletes“ (Nejhouževnatější sportovci).

Nová reklama Nike zachycuje ženskou energii a sílu během nejdůležitějších životních proměn – těhotenství a raného mateřství.

Film se snaží osvětlit vztah mezi sportem a mateřstvím prostřednictvím zkušeností více než 20 matek. Mezi protagonistkami se objeví Serane Williams, Alex Morgan, Perri Edwards, Bianca Williams, Shelly-Ann Fraser-Pryce nebo Nica Ali. Spot vznikl během pandemie a je sestříhán z více než 22 hodin soukromých záběrů pořízených samotnými sportovkyněmi-matkami a jejich přáteli a rodinami prostřednictvím platformy Zoom, a to po celém světě: ve Velké Británii, USA, Singapuru, Francii, Austrálii, na Jamajce a v dalších zemích.  

https://www.youtube.com/watch?v=_-5MGkUwe6w

Reklamní spot má podpořit kolekci sportovního mateřského oblečení, které značka uvedla na trh loni v září pod názvem Nike (M). V současné době je možné kolekci zakoupit online v Severní Americe, Evropě a v Africe, asijsko-pacifický region stejně jako latinskoamerické trhy přijdou na řadu do konce letošního roku. Součástí komunikace jsou také cvičební videa pro matky před a po porodu v rámci aplikace Nike Run Club.

Foto: Nike

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Povídali jsme si s Aimée McLaughlinovou, zástupkyní šéfredaktora časopisu Creative Review, který je od roku 1980 zdrojem informací o umění, reklamě a designu ve Velké Británii. Aimée se s námi podělila o své názory na to, čím je časopis jedinečný, na současné překážky v kreativním průmyslu a na to, že se poprvé stala členkou hlavní poroty Epica Awards.