Foto: RetailX

Druhý ročník Brand Experience Awards je otevřený pro nominace

11. 3. 2021 07:03

— Mohlo by vás zajímat —

Máme první fotky z Agentury roku. Podívejte se, jak jsme oslavili vítěze!

Letošní slavnostní předávání cen Agentury roku proběhlo v úterý 16. dubna v prostoru Václaváku 22. Bylo s námi u toho přes sto hostů a zábava byla ohromná. Přinášíme vám první část fotogalerie.

Reklama
SDG

Soutěž oceňuje projekty maloobchodů a D2C značek, které vylepšují zákaznickou zkušenost a pomáhají tím celý obor posouvat kupředu.

RetailX, americká platforma zaměřená na inovace a digitalizaci v maloobchodě, pořádá druhý ročník soutěže Brand Experience Awards. Jejím prostřednictvím upozorňuje na obchodníky, kteří v „nové éře retailu“ pomáhají měnit pravidla interakce se zákazníky, jejich zapojení a loajality. Zavedením nových nástrojů a strategií pro zkušenosti se značkou (brand experience), totiž podle pořadatelů nejen vyzývají konkurenční hráče, ale posouvají kupředu celý obor.

Do soutěže, která vyhlásí vítěze během srpnového dvoudenního veletrhu retailX v Chicagu. První uzávěrka pro nominace je 7. dubna, konečná pak 7. června. Podle pořadatelů může každý bez poplatku nominovat maloobchodní či D2C brand až do tří kategorií. Těch je celkem deset: digitální inovace; pop-up, eventy, partnerství a jiné brandové aktivace; obratové strategie; marketingové kampaně pro kompletní zákaznickou cestu; retence a věrnost zákazníků; mobilní a sociální optimalizace; strategie a technologie tržišť; design obchodu zkušenostní maloobchod; sjednocování obsahu a obchodu a zkušenosti s logistikou a „poslední mílí“.

V loňském prvním ročníku patřily mezi oceněné projekty Anomalie a Rebag za digitální inovace, The Vitamin Shoppe a Boost Mobile za design obchodu, Microsoft a The Groomsman Suit za obratovou strategii či Soft Surroundings a Yves Rocher za mobilní a sociální optimalizace.

Foto: RetailX

Jakub Křešnička

O ekonomice píše přes deset let, prošel redakcemi týdeníků Ekonom, Euro a Týden, kde byl mimo jiné zodpovědný za každoroční speciál 111 nejbohatších Čechů a Slováků. Do Marketing & Media nastoupil s prvním lockdownem a věnuje se převážně kreativitě, reklamě, agenturám či B2B.

Další zajímavé čtení