Foto: Youtube.com | Hornbach

Nástěnný seznam úkolů v režii robota. Německý Hornbach zaujal muralem

28. 10. 2020 05:10

— Mohlo by vás zajímat —

Pokáč zpívá v nové kampani: když neví mamka, poradí Partners Banka

Poradenská Partners Banka, která odstartovala 6. března, spouští od 2. dubna reklamní kampaň. Znalost značky buduje s písničkářem Pokáčem.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Pro řetězec Hornbach v Německu vytvořila agentura Mediaplus ve spolupráci s Heimat Werbeagentur zajímavou OOH instalaci. 

V Drážďanech na stěně domu o rozloze 400 metrů čtverečních vznikl před zraky kolemjdoucích nový mural. Velkoplošnou malbu tvořil den po dni malý robůtek od společnosti Cromatics. Zavěšený na lanech a jezdící po stěně domu postupně den po dni na zeď nanášel seznam úkolů, který byl motivem v rámci kampaně „Zdá se to nemožné, dokud to neuděláš“.

Podobný seznam si ostatně lidé běžně dělávají doma. Někdy však těch úkolů bývá tolik, že člověk získá pocit, že by potřeboval celou zeď. Na seznam se navíc kromě běžných úkolů dají promítnout i závažnější témata propojující lidi v dané komunitě. Sami lidé pak v tomto případě ovlivnili, jaké projekty by se postupně na seznam úkolů měly doplnit. Jak je z časosběrného videa níže patrné, zvědavost a pozornost lidí na ulici si nápad vysloužil.  

Foto: Youtube.com | Hornbach

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Povídali jsme si s Aimée McLaughlinovou, zástupkyní šéfredaktora časopisu Creative Review, který je od roku 1980 zdrojem informací o umění, reklamě a designu ve Velké Británii. Aimée se s námi podělila o své názory na to, čím je časopis jedinečný, na současné překážky v kreativním průmyslu a na to, že se poprvé stala členkou hlavní poroty Epica Awards.