Foto: Extra.cz

Extra.cz uvádí talk show s Evou Decastelo

16. 10. 2019 12:10

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Ležák Gambrinus 12 se představuje s kampaní „Zralci na chmelu“

Ze stínu desítky vystupuje ležák Gambrinusu s kampaní od agentury McCann Prague a spoty od Boogie Films.

Jak Kofola sedm let ladila novou identitu? Čtěte v MAM 12/2024.

Portál Extra.cz začne od 20. října vysílat novou talk show s názvem Extra Host. Pořad bude uvádět moderátorka Eva Decastelo, která v minulosti pracovala pro televize Nova nebo Prima. V prvním díle vyzpovídala spisovatele Michaela Viewegha.

„Novou talk show chceme posílit portfolio vlastních pořadů, které jsou u našich návštěvníků stále populárnější. Video obsah je pro nás stále důležitější formou contentu. Eva Decastelo je velmi zkušená profesionálka, což plně potvrzuje již od prvních dílů nové talk show. Myslím, že diváci se mají na co těšit,“ uvedl ředitel Extra Online Media Tomáš Kačena. Vedle Michaela Viewegha se v dalších dílech pořadu Extra Host objeví například Tonya Graves, Robert Vano nebo Osmani Laffita.

„Vlastní talk show je pro každého moderátora vrchol toho, kam by měl směřovat, proto jsem za tuto příležitost velmi vděčná. Všechna natáčení, která mám za sebou, jsem si neskutečně užila. Snad to alespoň částečně lze říci i o mých hostech,“ říká ke svému novém pořadu Eva Decastelo.

Vydavatelství Extra Online Media provozuje weby Extra.cz, Lifee.cz, G.cz, OneTv.cz, ExtraStory.cz a Extralife.cz.

Nepřehlédněte
Janek Kroupa nastoupí do redakce Seznam Zpráv, z Rozhlasu odchází

Foto: Extra.cz

Jak Kofola sedm let ladila novou identitu? Čtěte v MAM 12/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení