Mobilboardy znamenají pohyb

2. 2. 2004 00:02

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Koncept Nature Positive – od myšlenky k akci

Den Země je ve společnosti Mattoni 1873 každý den, sahá od cirkularity a snižování uhlíkové stopy až k obraně biodiverzity.

Reklama
SDG

TITULEK30: Mobilboardy znamenají pohyb

Plochy umístěné na vozech MHD a dalších dopravců nyní pokrývají 20 měst v ČR a dalších 6 na Slovensku. Některá menší města jsou rozjednaná či budou doplněna na základě požadavků klientů. „Polepy jsou tvořeny ze speciálních perforovaných fólií 3M a grafiky Scotchprint, která vlastní atest od ministerstva dopravy na použití na dopravní prostředky,“ vysvětluje projektová manažerka Radmila Pospíšilová.
„Aktivní komunikací s dopravci, pochopením jejich zájmů a požadavků a uspořádáním konference o novém médiu se nám podařilo sjednotit ceny u tohoto média a nabízet tak z jednoho prodejního místa celorepublikové kampaně,“ vidí příčinu rychlého vstupu na trh Radmila Pospíšilová. Agentura se zabývá také netradičními formáty, např. celopolepy včetně oken, zadní části s okny atd.

EXPANZE. Mobilboard je možné spatřit ve dvaceti českých městech.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Pomáháme značkám myslet ekologicky

Pomáháme značkám myslet ekologicky

Trend udržitelnosti je patrný i na eventech. Šafy production radí značkám, jak k němu přistupovat a společně s nimi přichází s inovativními aktivitami.