Foto: Cinema City

Adidas nasadil do kin Cinema City 3D hologramy

14. 2. 2020 12:02

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Máme první fotky z Agentury roku. Podívejte se, jak jsme oslavili vítěze!

Letošní slavnostní předávání cen Agentury roku proběhlo v úterý 16. dubna v prostoru Václaváku 22. Bylo s námi u toho přes sto hostů a zábava byla ohromná. Přinášíme vám první část fotogalerie.

Reklama
SDG

Společnost New Age Advertising, která pro českou síť kin Cinema City zajišťuje kinoreklamu uvedla na český reklamní trh 3D hologram v rámci kampaně Superstar značky Adidas. K vidění je v multiplexech Cinema City, kde doplňuje reklamní spoty na plátnech.

V únoru v kinech Cinema City odstartovala kampaň značky Adidas 60 sekundovým spotem doprovázeným 3D hologramem. Zatím je uváděn v pražských multiplexech Cinema City Slovanský dům, Letňany a Nový Smíchov.

„Premiérové použití 3D hologramů v českých kinech pro reklamní sdělení je úžasnou ukázkou toho, jak kreativní může být v síti Cinema City propojení spotu na plátně s unikátní off-screen aktivitou,“ říká Žaneta Alešová, Sales Manager New Age Advertising a dodává: „Jsem si jistá, že žádný z návštěvníků multiplexů, v nichž jsme 3D hologramy využili, je nepřehlédne a bude si díky tomuto jedinečnému formátu samozřejmě dobře pamatovat i komunikovaný produkt.“

3D hologramy jsou pro účely kampaně pronajaté od společnosti Stakohome a jedná se o samostatné dálkově ovládané jednotky, které zprostředkovávají pohybující se obraz.

„Adidas má špičkové technologie a inovace v genech, a tak hledáme nové přístupy i v oblasti marketingové komunikace. Kombinace spotu na plátně s unikátním 3D hologramem ve foyer multiplexu Cinema City, přesně splňuje náš záměr kampaně, kterou si návštěvníci kina budou pamatovat,“ vysvětluje Zuzana Fabčinová ze společnosti Adidas.

Foto: Cinema City

Redakce MAM

Další zajímavé čtení