Foto: Letiště Praha

Nø Stress Production natočila pro Letiště Praha vánoční spot

20. 12. 2019 09:12

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Když něco, tak Allegro, říká tržiště v mezinárodní kampani od DDB Warszawa

Nový mezinárodní komunikační koncept spouští online tržiště Allegro, reaguje na rostoucí poptávku po větší personalizaci.

Reklama
SDG

Letiště Václava Havla Praha nasadilo na své online kanály vánoční spot z produkce agentury Nø Stress Production, ve kterém si hraje s odpovědí na častou otázku dětí, jak vlastně Ježíšek zvládne rozdat dárky lidem během jediného večera.

„Naším cílem bylo vytvořit spot, který bude mít snově vánoční náladu, a přitom se ponese v duchu lehké nadsázky, a to se podle nás podařilo,“ říká Ondřej Svoboda, manažer Marketingové komunikace a korporátní identity Letiště Praha.

Vánoční spot Letiště Praha

Hlavním hrdinou je malý chlapec čekající v gatu na večerní let, který uvidí, jak pracovník handlingu do letadla nakládá vánoční dárky. Když se pak chce na „ježíškovo“ letadlo podívat zblízka, dostane nečekaně dárek.

Spot, který pro Letiště Praha realizovala Nø Stress Production v režii Martina Müllera a Davida Laňky, vznikl přímo v prostorách letiště na konci listopadu. Za kamerou stál Zdeněk Kajer, hudba je dílem skladatele Iana Posta.

Foto: Letiště Praha

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Bude i český sport bez odpadu?

Bude i český sport bez odpadu?

Ty největší sportovní kluby už podléhají povinnému nefinančnímu reportingu, za pár let se to bude týkat i těch menších. Český sport témata ESG zatím spíš míjel. To se ale začíná měnit.