Výrobce potravin Natu podpoří kampaň od PR kliniky

4. 11. 2019 17:11

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Pokáč zpívá v nové kampani: když neví mamka, poradí Partners Banka

Poradenská Partners Banka, která odstartovala 6. března, spouští od 2. dubna reklamní kampaň. Znalost značky buduje s písničkářem Pokáčem.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Specialista na „superpotraviny“ Natu si vybral pro komunikaci agenturu PR klinika

Výrobce tzv. čistých potravin, společnost Natu, představí svůj příběh široké veřejnosti s agenturou PR klinika. Ta komunikační kampaň zastřešila novým claimem „Natu, máme chuť“, který doplňuje existující anglický vzkaz „love nature, love yourself“. Kampaň postavená na media relations si klade za cíl otevřít diskusi na téma skutečné chuti, která nesleduje pouze to, že si na jídle tzv. pochutnáme, ale odkazuje k pocitu jistoty, kdy víme, co jíme a že nám to prospívá.

“Náš přístup ke komunikaci byl vždy trochu spontánní. O našich výrobcích se tak dozvěděli spíš skuteční fajnšmekři zdravého životního stylu. Nyní nás oslovil kreativní přístup agentury, která se dokázala velmi trefně naladit na naše poselství a doporučit kroky k tomu, abychom dokázali oslovit také širší veřejnost,” vysvětluje Kamila Hladká, ředitelka Natu.

PR klinika má kromě media relations na starost také tvorbu obsahu pro další komunikační kanály včetně nového textového a vizuálního stylu značky.

Psali jsme
Výrobce potravin Natu podpoří kampaň od PR kliniky

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Povídali jsme si s Aimée McLaughlinovou, zástupkyní šéfredaktora časopisu Creative Review, který je od roku 1980 zdrojem informací o umění, reklamě a designu ve Velké Británii. Aimée se s námi podělila o své názory na to, čím je časopis jedinečný, na současné překážky v kreativním průmyslu a na to, že se poprvé stala členkou hlavní poroty Epica Awards.