Reklamní agentura Kreativ Gang vstupuje na český trh

18. 9. 2019 16:09

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Fajn rádio si novým partnerstvím s Enterprise Esports otvírá dveře do gamingu

Fajn rádio z mediální skupiny Media Bohemia se v marketingu dlouhodobě zaměřuje na spolupráci s influencery a tiktokery z různých oblastí. Nyní prostřednictvím Enterprise Esports vstupuje do oblasti esportu a bude oslovovat milovníky gamingu.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Reklamní agentura Kreativ Gang již působí i v České republice. Po Žilině a Bratislavě otevřela třetí pobočku v Praze. Šéfem české části agentury se stal Dominik Matušinský, který předtím pracoval v agentuře Havas.

Kreativ Gang působí na slovenském trhu devět let a specializuje se na branding, digitál a tvorbu 360° kampaní. „Přinášíme zdravý mix slovenského ‚drzejšího‘ pojetí reklamy a českého profesionalizmu. Chtěli bychom vytvořit synergii těchto 2 přístupů. Vidíme, co funguje na jednom a co na druhém trhu a toto know-how se snažíme aplikovat na každého klienta,“ říká Dominik Matušinský.

Ľubomír Šimko, spolumajitel a zakladatel Kreativ Gangu k záměrům agentury doplňuje: „Otevření pobočky v Čechách byl pro nás přirozený krok ve vývoji agentury. V prvé řadě to vnímáme jako odpověď na požadavky klientů, ze kterých nás mnozí oslovili s projekty na českém trhu a také nám to dávalo strategický a ekonomický smysl. Chceme se prezentovat jako československá agentura, jejíž pobočky v jednotlivých zemích úzce spolupracují a tím pádem jsme schopni vyhovět 100 % požadavkům klientů na obou trzích.“

Agentura plánuje v nejbližší budoucnosti otevřít zastoupení ještě v Austrálii a Kanadě.

K otevření pobočky v Praze připravil Kreativ Gang tematické video

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení