3. Langer a Rittig porazili média, Okamura neuspěl

6. 2. 2017 00:02

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Když něco, tak Allegro, říká tržiště v mezinárodní kampani od DDB Warszawa

Nový mezinárodní komunikační koncept spouští online tržiště Allegro, reaguje na rostoucí poptávku po větší personalizaci.

Reklama
SDG

Politik Tomio Okamura se musí smířit s tím, že v případech oprávněné kritiky ho novináři mohou karikovat přezdívkou Pitomio. Rozhodl o tom pražský vrchní soud. Poslanec tak prohrál soudní spor s týdeníkem Reflex, při kterém se domáhal omluvy a finančního odškodnění za články z roku 2013. V případě dvou jiných soudních sporů byla ale na straně poražených média. Týdeník Respekt se musí omluvit lobbistovi Ivu Rittigovi za zásah do občanské cti, protože se redakci nepodařilo prokázat pravdivost tvrzení zveřejněných v článku o kmotrech. A vydavatelství Mafra neuspělo s dovoláním k Nejvyššímu soudu a musí se omluvit exministrovi Ivanu Langerovi za články, které ho spojovaly s podnikatelem Františkem Mrázkem.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Bude i český sport bez odpadu?

Bude i český sport bez odpadu?

Ty největší sportovní kluby už podléhají povinnému nefinančnímu reportingu, za pár let se to bude týkat i těch menších. Český sport témata ESG zatím spíš míjel. To se ale začíná měnit.