Vítejte v tropickém ráji. Užijete si skvělý sex, pokud…

13. 6. 2016 00:06

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Máme první fotky z Agentury roku. Podívejte se, jak jsme oslavili vítěze!

Letošní slavnostní předávání cen Agentury roku proběhlo v úterý 16. dubna v prostoru Václaváku 22. Bylo s námi u toho přes sto hostů a zábava byla ohromná. Přinášíme vám první část fotogalerie.

Reklama
SDG

Máte radši svého partnera, nebo svůj mobil? Pokud se nadechujete k odpovědi, že je to snad jasné a partner je na prvním místě, podívejte se nejdřív na video od Durexu. Výrobce kondomů si položil otázku, co se stane, když přiměje zamilované páry, aby se během dovolené v luxusním exotickém resortu s kompletním servisem vzdaly svých mobilů a tabletů. Do hotelu přijelo šest dvojic, polovina se musela vzdát techniky, polovina ne. „Jé, konečně mi bude věnovat pozornost,“ vtipkuje jedna z dívek na adresu svého přítele. Ten suše opáčí: „No vida, teprve teď jsem si všimnul, že mám přítelkyni.“ Naopak dvojice, kterým mobily zůstaly, si pochvalují, že budou mít na dovolenou spoustu vzpomínek. A jak experiment dopadl? Pro dvojice s technikou bylo evidentně přednější milovat svůj mobil než svého partnera.

Na YouTube už má klip o dovolené bez mobilu přes 22 milionů zhlédnutí. Video natočila agentura TMW Unlimited. „Vyzýváme páry, ať si oddechnou od techniky a místo obrazovek se dotýkají svých partnerů,“ komentoval reklamu manažer Durexu Volker Sydow.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení